Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

DOMINO, obrt za ugostiteljstvo traži Pečenjara (m/ž). Potrebno je imati godinu dana iskustva, a nude plaću od 4 000 do 6 000 kuna. Za ovaj posao u Zagrebu možeš se prijaviti najkasnije do 6. srpnja.

Laser Inženjering d.o.o. je vodeća hrvatska tvrtka u laserskom rezanju metala, a značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije. Osim usluga laserskog rezanja metala, pružaju i usluge rezanja vodom, plazmom i plinom, usluge savijanja metala te strojnu obradu. Njihova je vizija biti preferirani dobavljač u pružanju usluga rezanja metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a. Trenutno su u potrazi za Stručnjakom za savijanje lima na CNC apkant presi (m/ž). Potrebno je imati barem 3 godine iskustva, a nude plaću od 6 000 do 7 500 kuna. Ako te ovaj oglas zainteresirao, javiti se možeš do 5. srpnja.

Želite li raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtci? Oduvijek ste željeli biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Onda se pridružite timu Spara na poziciji Prodavač – mesar (m/ž) ili Mesar (m/ž). Ukoliko imate radnog iskustva u mesnici, ribarnici, trgovini ili slično, pošaljite im svoj životopis do 25. srpnja.

Ako imaš iskustva i znanja u šišanju, kupanju i uređivanju kućnih ljubimaca i znanje oblikovanja frizura raznih pasmina, onda je ovo oglas za tebe. Zvjerinjak traži Djelatnika za šišanje, friziranje i kupanje pasa (m/ž). Nude rad u ugodnom okruženju za ljubimce životinja i fiksnu plaću + proviziju po učinku, a potrebno je imati barem jednu godinu iskustva. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 05. srpnja.

Maxtena, Inc. traži kreativne ljude vođene rezultatima koji žele redizajnirati budućnost bežičnih tehnologija na poziciji Sales Engineer (m/ž). Inovacijom naprednih RF sustava, vrhunskim antenskim rješenjima i IOT proizvodima, njihovi timovi omogućavaju novoj generaciji bežičnih tehnologija bolju preciznost, dizajn i performanse. Radeći u Maxteni, bit ćete u otvorenom, multidisciplinarnom okruženju stalnog učenja, intelektualnog i profesionalnog rasta. Vaše sudjelovanje u jedinstvenim i naprednim projektima zahtijeva kreativni inženjering rješenja i izloženost različitim industrijama. Ukoliko ti se ovaj oglas čini zanimljivim, svoj CV im možeš poslati do 9. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Pročitajte još:

Ekonomija

Grad Mostar od svibnja bi trebao imati uspostavljenu redovnu avionsku liniju za Zagreb, a preko zagrebačkog aerodroma bi bio povezan sa svim glavnim središtima...

Ekonomija

Sve je tematski razdijeljeno po etažama te novi Centar Kaptol sada u još opuštenijoj atmosferi odgovara na svakodnevne potrebe Zagrepčana - od uobičajenih zadataka...

Nekretnine

Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako je Zagreb tijekom ožujka ostao najtraženiji grad za kupnju stanova, a osim velike potražnje zabilježene su i nešto...

Ekonomija

Zagreb je na oglasniku Crozilla.com i dalje najtraženiji grad za kupnju stanova, a posebna je pozornost posvećena novogradnji.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.