Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Može li hrvatski poduzetnik zaobići krizu?

Konferencija naziva “Bez krize – novi pristup međunarodnom tržištu”, s ciljem poticanja međunarodne konkurentnosti subjekata malog gospodarstva, održat će se u ponedjeljak, 1. lipnja 2015. godine u hotelu Kutina, gradu Kutini, s početkom u 9.30 sati.

O tome kako prezentirati svoj proizvod potencijalnim ulagačima, pratiti globalne trendove i istaknuti prednosti u odnosu na konkurenciju govorit će niz stručnjaka na području poduzetništva i poslovanja na međunarodnim tržištima.

Konferenciju organiziraju Grad Kutina i Razvojna agencija Mrav d.o.o. u okviru projekta “Unapređenje poduzetničkog okruženja”, financiranog od strane Ministarstva poduzetništva i obrta.

Konferencijom želimo potaknuti poduzetnike i obrtnike iz Moslavačke regije i šire da svoje radove predstave na stranim tržištima. Krizu nije nužno promatrati kao prepreku, već kao izazov koji donosi niz prilika za poslovanje na međunarodnim tržištima koji imaju brojne prednosti.” – rekla je direktorica razvojne agencije Mrav, Jasmina Cvetković Braim.

Na konferenciji će svoja znanja i iskustva podijeliti:

  1. Madi Sharma, članica Europskog gospodarsko-socijalnog odbora
  2. Violeta Jelić, glavna tajnica HOK
  3. Maja Pokrovac, savjetnica Ministra poduzetništva i obrta
  4. Matija Žulj, izvršni direktor Agrivi d.o.o.
  5. Ivan Livić, product manager
  6. Brankica Grd, direktorica županijske komore Sisak

Bogato iskustvo govornika zahvaljujući njihovome radu u međunarodnom okruženju, djelovanje u uzburkanim poduzetničkim vodama globalnog tržišta, kao i njihova znanja o prilikama za poslovanje svim sudionicima će pružiti pregršt korisnih informacija. Cilj konferencije je povećanje svijesti poduzetnika o mogućnostima internacionalizacije poslovanja kao važne komponente ukupnog gospodarsko-socijalnog rasta i razvoja.

Razvojna agencija MRAV d.o.o., kao snažan sudionik, podupirač i pokretač lokalnog razvoja Moslavačke regije i šire, osnovana je od strane Grada Kutine. Jedna od temeljnih zadaća je strateško planiranje razvoja regije kroz sudjelovanje u procesima euro-integracija s posebnim naglaskom na korištenje europskih i nacionalnih fondova. Agencija se bavi pružanjem informativne, savjetodavne, konzultantske i operativne podrške sudionicima lokalnog razvoja, a s posebnim naglaskom na institucije, gospodarstvo i organizacije civilnog društva.

Pročitajte još:

Novosti

Nakon što je prošlu godinu završila sa 250 milijuna kuna gubitka i nakon što je smijenjenog Borisa Mesarića na čelu te tvrtke zamijenio Josip...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.