Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Mrsić: Ja sigurno ulazim u drugi krug! [VIDEO]

”Činjenica je da smo u ovim lokalnim izborima izgubili povjerenje građana, a to povjerenje trebamo i možemo vratiti samo ako smo ujedinjeni, ako ne gledamo tko je čiji, ako se ne bojimo razgovarati sa svima bez obzira za koga su glasali”.

''Činjenica je da smo u ovim lokalnim izborima izgubili povjerenje građana, a to povjerenje trebamo i možemo vratiti samo ako smo ujedinjeni, ako ne gledamo tko je čiji, ako se ne bojimo razgovarati sa svima bez obzira za koga su glasali''.

Ministar Mrsić je danas novinarima u zagrebačkom SDP-u objavio svoju kandidaturu za predsjednika zagrebačkog SDP-a.

”Činjenica je da smo u ovim lokalnim izborima izgubili povjerenje građana, a to povjerenje trebamo i možemo vratiti samo ako smo ujedinjeni, ako ne gledamo tko je čiji, ako se ne bojimo razgovarati sa svima bez obzira za koga su glasali”, kazao je Mrsić istaknuvši, ”zajedno možemo činiti velike stvari”.

[infopunkt 7158 2]

Davor Bernardić na svoje predstavljanje je pozvao samo odabrane, a na novinarsko pitanje hoće li na svoja predstavljanja pozivati sve članove SDP-a, Mrsić je istakno kako želi ujedinit stranku i čuti sva mišljenja te kako će na svoja predstavljanja zvati sve.

[infopunkt 7158 3]

Mrsić je komentirao i Marasovo predavanje kandidature, koju je temeljio na Bandiću.

[infopunkt 7158 4]

Komentirao je i ciljeve svojih protukandidata Marasa i Bernardića.  ”S obzirom da su tri kandidata, mislim da će biti dva kruga”, odgovorio je na pitanje pobjede u prvom ili drugom krugu te dodao, ”Ja sigurno ulazim u drugi krug”.

[infopunkt 7158 8]

Rekao je kako su mu potpora mi svi članovi stranke, a očekuje potporu svih onih koji žele zajedno s njim preokrenuti smjer gradske organizacije i pobijediti u Zagrebu. ”Zajedno možemo činiti velike stvari”, zaključio je.

[infopunkt 7158 5]

Prema njegovim riječima, ministar Slavko Linić, koji je njegov veliki prijatelj, također će pomagati u kampanji.

[infopunkt 7158 6]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.