Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Na Mostarskom sajmu 33 hrvatska obrtnika

Na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, koji će se održati od 8. do 12. travnja, svoje će proizvode i usluge predstaviti i 33 hrvatska obrtnika, koji nastupaju u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK).

Na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, koji će se održati od 8. do 12. travnja, svoje će proizvode i usluge predstaviti i 33 hrvatska obrtnika, koji nastupaju u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK).

Ovogodišnji, 17. međunarodni sajam gospodarstva “Mostar 2014.” održat će se na oko 30.000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog prostora, a na sajmu se očekuje sudjelovanje oko 700 izlagača iz 20 zemalja.

HOK sedmu godinu za redom organizira i s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup svojih članova na sajmu u Mostaru.

U suradnji s Obrtničkom komorom Međimurske županije putem promotivnih materijala predstavit će se obrtništvo te županije, njezini gospodarski i turistički potencijali, a u suradnji s Udruženjem obrtnika Vrbovec šest obrtnika iz djelatnosti izrade pneumatskih i hidrauličnih dijelova i opreme za motorna vozila.

U suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije na sajmu u Mostaru bit će predstavljen katalog tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije te uzorci proizvoda 15 tradicijskih obrta.

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar objedinjava izložbe niza djelatnosti – više grana industrije, građevinarstva, komunalne opreme, medicinske opreme, informatike, grafike i izdavaštva, poljoprivrede i prehrane, turizma i športa, robe široke potrošnje.

Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Grad Mostar od svibnja bi trebao imati uspostavljenu redovnu avionsku liniju za Zagreb, a preko zagrebačkog aerodroma bi bio povezan sa svim glavnim središtima...

Komentari

Bliži se kraj nastavne godine, a time i donošenje važne odluke za tisuće osmaša diljem Hrvatske – koju srednju upisati. Tim povodom razgovarali smo...

Novosti

U Pazinu od 22. do 24. travnja sve što se povezuje na temu poljoprivredne proizvodnje okupit će se u prostoru Školsko gradske sportske dvorane...

Slobodna zanimanja i obrti

Obrtništvo je u proteklih nekoliko godina doživjelo svoju ekspanziju.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.