Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Nadoknadite druženja 8. lipnja uz besplatnu Julius Meinl kavu u 11 gradova

Manjak socijalnih kontakata, previše vremena na društvenim mrežama i streaming servisima, osjećaj samoće, izoliranosti i izgubljenosti – svi dobro znamo kako izgleda pandemijski blues.

Manjak socijalnih kontakata, previše vremena na društvenim mrežama i streaming servisima, osjećaj samoće, izoliranosti i izgubljenosti – svi dobro znamo kako izgleda pandemijski blues. U prošloj godini propustili smo mnogo predivnih trenutaka druženja s dragim ljudima. Nedostaju nam zagrljaji, nedostaju nam druženja i upoznavanje novih ljudi… Vrijeme je da to nadoknadimo!

Julius Meinl, tržišni lider u kategoriji premium kave, pokrenuo je inicijativu Idemo na kavu! Od Virovitice, Osijeka, Varaždina do Zagreba, Zadra, Splita, Šibenika, Rijeke, Pule, Karlovca i Dubrovnika, 8. lipnja možete naručiti Julius Meinl kavu u jednom od ugostiteljskih objekata koji sudjeluju u ovoj inicijativi i dobiti bon za besplatnu šalicu kave. Bon se može iskoristi do 30. lipnja.

”Želimo našim kupcima pokazati da mislimo na njih i pomoći im da barem malo nadoknade nedostatak druženja i upoznavanja u proteklom periodu. Upravo jedna kava u društvu nekog posebnog ili čak poziv na kavu nekome nepoznatome, može prerasti u trenutak koji ćemo pamtiti”, poručuju iz tvrtke Julius Meinl.

Pronađite najbliži ugostiteljski objekt koji sudjeluju u ovoj inicijativi na linku: https://juliusmeinl.com/hr/idemo-na-kavu, naručite Julius Meinl kavu 8. lipnja i preuzmite bon za besplatnu šalicu kave koju možete podijeliti s dragom osobom. Poznatom, ili nepoznatom, izbor je na vama.

Nadoknadite druženja uz vrhunsku Julius Meinl kavu!

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U Hrvatskoj za sada postoje samo tri licencirana SCA trenera, od kojih su čak dvojica zaposlenici tvrtke Julius Meinl Hrvatska.

DOP

Povodom Svjetskog dana kave, danas, 1. listopada, Julius Meinl daruje svakoj ispijenoj šalici omiljenog napitka novo značenje.

Lifestyle

Desetljećima stara, a sada unaprijeđena tajna obiteljska receptura, najviši standardi, najbolji sastojci, bečka estetika i vrhunska aroma - luksuzna Julius Meinl 1862 Vienna garantira...

DOP

U suradnji s Institutom Jane Goodall Julius Meinl pomaže pošumljavanju Tanzanije; jedno stablo apsorbirat će 60 kilograma ugljika u sljedećih deset godina.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.