Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

Najveće poskupljenje goriva od prosinca

Nepovoljne okolnosti na tržištu nafte: Cijena nafte pada, goriva raste

Nakon šest tjedana vrlo povoljnih kretanja cijena goriva, u utorak je došlo do značajnog poskupljenja. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litra eurosupera 95 u utorak je poskupila 14 lipa i sad se prodaje u rasponu od 8,63 do 8,67 kuna, ovisno o kompaniji. Prosječni spremnik od 50 litara benzina tako je od utorka skuplji za oko sedam kuna.

Litra eurodizela poskupila je još i više. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, litru ove vrste goriva vozači plaćaju 22 lipe više. Cijena se kreće između 7,36 i 7,39 kuna po litio, ovisno o komapniji. Prosječni spremnik od 50 litara eurodizela od utorka je tako skuplji za 11 kuna.

Vozači koji koriste autoplin također nemaju  razloga za zadovoljstvo. Naime, prema informacijama portala cijenegoriva.info, cijena litre ove vrste goriva utorak je porasla 21 lipu i sada se na većini postaja prodaje po cijeni od 3,80 kuna.

Poskupljenje naftnih derivata u utorak inače je najveće od sredine prosinca prošle godine.

Pročitajte još:

Nekretnine

Kupnja kvalitetne nekretnine na dobroj lokaciji uvijek je bila dobra investicija, s obzirom da se takve mogu brzo iznajmiti ili prodati.

Ekonomija

U poljoprivredi su u posljednjih godinu dana najviše poskupili krumpir, žitarice, gnojivo i energenti, pokazuju najsvježiji podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS) objavljeni krajem...

Financije

Dvojni prikaz cijena i prije zakonske obveze nastavak je politike otvorenog i transparentnog odnosa kompanije prema kupcima.

Ekonomija

Nova mobilna aplikacija jedinstvenog naziva 33% započela je s radom na hrvatskom tržištu, a namijenjena je svim lovcima na promocije, koji će od sada...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.