Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Nanobit traži osobu za testiranje igrica!

U timu Nanobita trenutno je 30 ljudi, većinom programera i dizajnera, a svi njihovi proizvodi namijenjeni su stranom tržištu.

U timu Nanobita trenutno je 30 ljudi, većinom programera i dizajnera, a svi njihovi proizvodi namijenjeni su stranom tržištu.

Tvrtka Nanobit, koja se bavi razvojem mobilnih aplikacija igara za svjetsko tržište, objavila je natječaj u kojem traži osobe za testiranje njihovih igara.

Predstavljajući se kao poslodavac, u Nanobitu ističu da ne rade za strane firme, već razvijaju vlastite proizvode, te tvrde da njihove igre i aplikacije svaki mjesec konzumira preko 3 milijuna ljudi. U timu Nanobita trenutno je 30 ljudi, većinom programera i dizajnera. Tvrtka je smještena u Zagrebu, a svi njihovi proizvodi namijenjeni su isključivo stranom tržištu. Dobni prosjek u Nanobitu je 27 godina.

Game tester kojeg traže trebao bi odlično poznavati engleski jezik i imati visoku stručnu spremu, a od njega se očekuje da igra njihove igre, otkriva bugove, testira igrivost, predlaže poboljšanja, komunicira s igračima putem e-mail i foruma, te da blisko surađuje sa developerima i dizajnerima. Još neki uvjeti za kandidate su i poznavanje procesa testiranja softverskih proizvoda, iskustvo rada sa alatima za prijavu bugova, pisanje detaljnih izvješća o bugovima i postupaka za reproduciranje bugova, rad u timu programera i dizajnera.

Iako se u oglasu ne navodi plaća koju će dobiti game tester, mladi poduzetnici osnivači Nanobita svojedobno su se u medijima pohvalili da je prosjek plaće u njihovoj tvrtki od osam do deset tisuća kuna.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ekonomija

Nositelji certifikata NEblokirani (www.neblokirani.hr) imaju više od 99,5% vjerojatnosti da neće ući u značajne probleme u plaćanju svojih obveza u razdoblju od godinu dana.

Lifestyle

Nije uvijek lako uočiti lažljivca. Dok neke ponekad riječi i maniri odaju, drugi govore izmišljotine s uznemirujućom lakoćom.

Edukacija

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.