Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Nataša Trslić Štambak, generalna direktorica CEE regije Grayling ovogodišnji je predavač iz Hrvatske na 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji

Iz Hrvatske će s predavanjem pod nazivom: „Komunikacije i korporativni ugled u godini izbora“ govorit Nataša Trslić Štambak, generalna direktorica CEE regije Grayling.

Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će se održati od 14. do 17.3.2024. u kongresnom centru hotela Mona Plaza u Beogradu, sudionike ove konferencije očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista iz 14 zemalja gotovo sa svim kontinenata.

Iz Hrvatske će s predavanjem pod nazivom: „Komunikacije i korporativni ugled u godini izbora“ govorit Nataša Trslić Štambak, generalna direktorica CEE regije Grayling.

Po prvi puta na konferenciji govorit će: Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Mary Beth West i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Llopis iz Španjolske, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Jonny Bentwood iz Velike Britanije te mnogi drugi.

Organizator je osigurao i tradicionalno pozvao na sudjelovanje i studente fakulteta bliskim komunikacijama, Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu te Fakultet organizacijskih znanosti, koji će imati priliku bez financijske naknade, a uz svoje profesore, sudjelovati na ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji.

Očekuje se više od 200 sudionika iz regije, ali i drugih država. U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će se dodijelit i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade. Dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobit će unikatne grafike koje su izgradili studenti Akademije umjetnosti Sveučilišta u Novom Sadu.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.