Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Natječaj Grada Zagreba za poduzetničke kredite do 400.000 kuna

Grad Zagreb objavio je danas natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita i subvencioniranje kamata preko Centar banke s kreditnim fondom od ukupno 30 milijuna kuna koji je formiran na rok od šest godina.

Grad Zagreb objavio je danas natječaj za dodjelu poduzetničkih kredita i subvencioniranje kamata preko Centar banke s kreditnim fondom od ukupno 30 milijuna kuna koji je formiran na rok od šest godina.

Natječaj je objavljen u dnevnom tisku i na web stranici Grada Zagreba, uz napomenu da je otvoren do utroška sredstava odnosno najdulje šest godina od formiranja fonda.

Kredite po ovom natječaju mogu zatražiti obrti, djelatnosti slobodnih zanimanja, mala trgovačka društva, ustanove i zadruge sa sjedištem na području Zagreba, pri čemu prednost imaju projekti poduzetnika koji nude razvoj i novo zapošljavanje, i to posebno u prerađivačkoj industriji, izvozno usmjerenoj proizvodnji te području novih tehnologija.

Najniži iznos kredita je 35 tisuća kuna, a najviši 400 tisuća kuna, a koriste se preko zagrebačke Centar banke koja će ugovarati i dinamiku odobravanja i povrata kredita.

Ta će banka na prijedlog zagrebačkog gradonačelnika donositi i konačnu odluku o odobravanju kredita i subvencioniranju kamata, u vezi čega se u natječaju navodi da će Grad subvencionirati kamatu sa 3 postotna poena godišnje, fiksno, a razliku do visine redovne kamatne stope snosit će korisnik kredita.

Redovna kamatna stopa je, kako se navodi, tromjesečni Euribor +5,50 postotnih poena godišnje, promjenjiva, a kredit ima valutnu klauzulu.

Rok otplate kredita je šest godina s počekom od jedne godine.

HINA


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.