Naučite kako pridobiti ljude da kažu DA vašim idejama i projektima

Naučite kako pridobiti ljude da kažu DA vašim idejama i projektima

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, ZŠEM Poslovna Akademija organizira seminar ”Power, Influence and Negotiation: The science of using persuasion to be more effective at work and home?”

Naime, svi smo žrtva nekoga tko je vrlo učinkovit u dobivanju potvrdnog odgovora. Mnogo puta kažemo DA stvarima koje nam ne trebaju, ili ih ne želimo. Zašto? Ključ je naučiti kako pridobiti ljude na svoju stranu. Kako znati kada nas netko pokušava pridobiti na svoju stranu? S druge strane, kako pridobiti ljude da kažu DA našim idejama, našim projektima, našim uslugama i proizvodima?

Ovaj seminar će Vam dati uvid u osnovne tehnike uvjeravanja, što je od neprocjenjive vrijednosti za svakoga tko pokušava poboljšati svoju učinkovitost i produktivnost. Seminar će Vam pružiti alate koji su odmah primjenjivi. Kroz predavanja i vježbe, razvit ćete svoj pregovarački stil i naučiti kako privući ljude na svoju stranu. Otići ćete sa znanjem koje će Vas činiti učinkovitijem na poslu i kod kuće. Steći ćete vještine koje Vas neće izdati u kritičnim trenucima.

Seminar će se održati pod vodstvom dr. Daniela Butlera, predstojnika Katedre Thomas Walter tehnologije upravljanja, Auburn University, Alabama.

Sve informacije o seminaru možete dobiti na mail adresi http://businessacademy.zsem.hr.

Podijeli

Odgovori

Top