Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Ne propustite SoMo Party powered by Leanpay i vrhunske glazbenike iz bendova ABOP i KUKU$

SoMo Borac powered by Httpool ove je godine zabilježio rekordan interes stručnjaka koji su za prestižnu nagradu prijavili preko 220 radova.

Dijeli nas još svega dva dana do dodjele SoMo Borac powered by Httpool, najvažnije regionalne nagrade za radove iz područja digitalnog marketinga koja ove godine obilježava jubilarno 10. izdanje. Događaj koji okuplja regionalne stručnjake iz područja digitalnog marketinga održava se ovaj petak, 11. studenog u zagrebačkoj Hali.

Okupljanje i zagrijavanje prije dodjele počinje u 18 sati, a od 21 slijedi nezaboravan SoMo party pod pokroviteljstvom Leanpaya, regionalnog fintech startupa koja svojim klijentima omogućuje digitalno plaćanje na rate bez potrebe za odlaskom u banku, papirologijom i kreditnom karticom.

Za dobru atmosferu pobrinut će se vrhunski glazbenici iz bendova ABOP (After je bolji od partija) koji već preko deset godina uspješno spajaju elektronsku glazbu s nezaboravnim live koncertima, a osim njih, na pozornicu zagrebačke Hale stižu i popularni hrvatski treperi iz KUKU$-a koji su kao začetnici modernog zvuka na ovim prostorima poznati u cijeloj regiji i iza sebe imaju više od 300 koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu.

“SoMo Borac smo definitivno podigli na viši nivo, ali i pozicionirali digital – to nam dokazuje i rekordan interes kako za prijave, tako i za sami event. Zahvaljujući Leanpayu vrhunski ćemo se zabaviti na koncertima ABOP-a i KUKU$-a. Svi jedva čekamo 11. studeni kada ćemo u Zagrebu okupiti najjaču digitalnu zajednicu u regiji”, istaknula je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

SoMo Borac powered by Httpool ove je godine zabilježio rekordan interes stručnjaka koji su za prestižnu nagradu prijavili preko 220 radova. Radove koji su ušli u uži krug natjecanja u kategorijama SoMo Media i SoMo Advertising pogledajte ovdje.

Osim na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz svijeta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Ako još niste, imate jako malo vremena da osigurate svoju ulaznicu – to možete učiniti na sljedećem linku.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Poduzeća

Grupacija Kofola više je puta potvrdila da se može nositi s krizom i održati financijsku disciplinu čak i u teškim razdobljima.

Lifestyle

Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata, zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati. Zvonimir Franić...

DOP

U petak, 25. studenog, dm obilježava Giving Friday, potpuno drukčiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u 171...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.