Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Ne propustite SoMo Party powered by Leanpay i vrhunske glazbenike iz bendova ABOP i KUKU$

SoMo Borac powered by Httpool ove je godine zabilježio rekordan interes stručnjaka koji su za prestižnu nagradu prijavili preko 220 radova.

Dijeli nas još svega dva dana do dodjele SoMo Borac powered by Httpool, najvažnije regionalne nagrade za radove iz područja digitalnog marketinga koja ove godine obilježava jubilarno 10. izdanje. Događaj koji okuplja regionalne stručnjake iz područja digitalnog marketinga održava se ovaj petak, 11. studenog u zagrebačkoj Hali.

Okupljanje i zagrijavanje prije dodjele počinje u 18 sati, a od 21 slijedi nezaboravan SoMo party pod pokroviteljstvom Leanpaya, regionalnog fintech startupa koja svojim klijentima omogućuje digitalno plaćanje na rate bez potrebe za odlaskom u banku, papirologijom i kreditnom karticom.

Za dobru atmosferu pobrinut će se vrhunski glazbenici iz bendova ABOP (After je bolji od partija) koji već preko deset godina uspješno spajaju elektronsku glazbu s nezaboravnim live koncertima, a osim njih, na pozornicu zagrebačke Hale stižu i popularni hrvatski treperi iz KUKU$-a koji su kao začetnici modernog zvuka na ovim prostorima poznati u cijeloj regiji i iza sebe imaju više od 300 koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu.

“SoMo Borac smo definitivno podigli na viši nivo, ali i pozicionirali digital – to nam dokazuje i rekordan interes kako za prijave, tako i za sami event. Zahvaljujući Leanpayu vrhunski ćemo se zabaviti na koncertima ABOP-a i KUKU$-a. Svi jedva čekamo 11. studeni kada ćemo u Zagrebu okupiti najjaču digitalnu zajednicu u regiji”, istaknula je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

SoMo Borac powered by Httpool ove je godine zabilježio rekordan interes stručnjaka koji su za prestižnu nagradu prijavili preko 220 radova. Radove koji su ušli u uži krug natjecanja u kategorijama SoMo Media i SoMo Advertising pogledajte ovdje.

Osim na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz svijeta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Ako još niste, imate jako malo vremena da osigurate svoju ulaznicu – to možete učiniti na sljedećem linku.

Pročitajte još:

Edukacija

U sljedeće dvije godine destinacije će odlučiti vraćaju li se na postavke kakve su imale prije pandemije ili se okreću održivom turizmu, zaključeno je...

Lifestyle

A sad je i službeno - najbolji teranino ima Destilerija Rossi. Potvrdili su to zadovoljni posjetitelji prvog Teranino festivala nedavno održanog u Balama.

Komunikacija

Svatko tko se bavi prodajom ili uslugama zna da komunikacija u njoj igra važnu ulogu u upravljanju prodajom. 

Edukacija

Posjetitelji ovogodišnjeg Greencajta imat će priliku čuti razmišljanja vodećih europskih autoriteta koji će kroz različite ekspertize pokušati dati odgovor na pitanje kako stvoriti okruženje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.