Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj

projekt
pixabay.com

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obavještavamo Vas da će se u Zagrebu u hotelu Antunović, 01. i 02. travnja održavati dvodnevne radionice „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (bespovratna sredstva) objavljen pod brojem 3.1.20 „Promocija kvalitete i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja na srednjoškolskoj razini” u okviru Operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala“ 2007.-2013.

Sudionici radionice moći će usvojiti i unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava koje će podnositi na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga pod brojem 3.1.20.

Sve informacije o natječaju možete pronaći na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.