Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj

projekt
pixabay.com

U sklopu projekta “Priprema projekata i podrška ESF korisnicima” kojeg provodi WYG International, a čiji je glavni partner u projektu Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, obavještavamo Vas da će se u Zagrebu u hotelu Antunović, 01. i 02. travnja održavati dvodnevne radionice „Od projektne ideje do uspješne prijave na ESF natječaj“ za potencijalne prijavitelje na otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (bespovratna sredstva) objavljen pod brojem 3.1.20 „Promocija kvalitete i unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja na srednjoškolskoj razini” u okviru Operativnog programa “Razvoj ljudskih potencijala“ 2007.-2013.

Sudionici radionice moći će usvojiti i unaprijediti svoja praktična znanja i vještine potrebne za razvijanje uspješnih, relevantnih i izvedivih prijava koje će podnositi na otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga pod brojem 3.1.20.

Sve informacije o natječaju možete pronaći na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr.

Pročitajte još:

Edukacija

Na webinaru saznajte detalje najnovijih izmjena Ovršnog zakona i pripremite se za učinkovitu naplatu svojih tražbina.

Izdvojeno

Kada ste bili mali, vjerojatno ste točno znali što želite biti kad odrastete.

Komentari

Ako promatramo poslovne pothvate jedan od ključnih načina kako bismo se izdvojili, odnosno bili bolji od konkurencije temelji se na marketinškim komunikacijama.

Izdvojeno

Donosimo vam nekoliko navika uspješnih i poznatih poduzetnika koje vam mogu pomoći da i vi osnažite svakodnevne rutine.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.