Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Od sutra povoljnije cijene parkinga

Vozači će umjesto dosadašnjih 10,00 kn za sat vremena u I. zoni plaćati 8,00 kn, a u II. zoni 4,00 kn. Cijena parkiranja u III. i IV. zoni ostaje nepromijenjena. Niža će biti i cijena dnevnih parkirališnih karata, koje će sada umjesto 200,00 kn u I. zoni iznositi 160,00 kn, u II. zoni umjesto 100,00 kn stajati će 80,00 kn, a u III. zoni umjesto 50,00 kn cijena za dnevnu parkirališnu kartu biti će 30,00 kn, isto kao i u IV. zoni.

Vozači će umjesto dosadašnjih 10,00 kn za sat vremena u I. zoni plaćati 8,00 kn, a u II. zoni 4,00 kn. Cijena parkiranja u III. i IV. zoni ostaje nepromijenjena. Niža će biti i cijena dnevnih parkirališnih karata, koje će sada umjesto 200,00 kn u I. zoni iznositi 160,00 kn, u II. zoni umjesto 100,00 kn stajati će 80,00 kn, a u III. zoni umjesto 50,00 kn cijena za dnevnu parkirališnu kartu biti će 30,00 kn, isto kao i u IV. zoni.

Primjenom novog Pravilnika o parkirališnim zonama, uvjetima i cijenama parkiranja, koji stupa na snagu u subotu 13. srpnja 2013. cijene korištenja javnih parkirališta i garaža u organizaciji podružnice Zagrebparking bit će povoljnije, uvode se nove usluge, a postojeće postaju fleksibilnije i primjerenije korisnicima.

Od subote se mijenjaju cijene karata na javnim parkiralištima. Vozači će umjesto dosadašnjih 10,00 kn za sat vremena u I. zoni plaćati 8,00 kn, a u II. zoni 4,00 kn. Cijena parkiranja u III. i IV. zoni ostaje nepromijenjena. Niža će biti i cijena dnevnih parkirališnih karata, koje će sada umjesto 200,00 kn u I. zoni iznositi 160,00 kn, u II. zoni umjesto 100,00 kn stajati će 80,00 kn, a u III. zoni umjesto 50,00 kn cijena za dnevnu parkirališnu kartu biti će 30,00 kn, isto kao i u IV. zoni.

Potpuno nova usluga je mogućnost kupnje parkirališne karte za javna parkirališta bez obzira na adresu prebivališta. Tako će građani biti u mogućnosti kupiti tjednu, mjesečnu ili godišnju kartu. Cijena tjedne karte u I. zoni biti će 300,00 kn a cijena mjesečne karte u istoj zoni biti će 1.200,00 kn. Za II. zonu cijena tjedne karte biti će 150,00 kn, a mjesečne 600,00 kn. Za III. zonu cijena tjedne karte iznositi će 60,00 kn a mjesečne 240,00 kn.

O detaljima promjena u zonama u kojima je organizirano parkiranje, te cijenama i vremenima korištenja javnih parkirališta i garaža moći ćete od subote više saznati na internet stranici www.zagrebparking.hr Vjerujemo da će mnogobrojne novosti i pogodnosti uvećati mogućnost korištenja kapaciteta javnih parkirališta i garaža na dobrobit korisnika.

Cijena dnevnog parkiranja u javnim garažama Langov trg, Kvaternikov trg, Petrinjska, Gorica i Rebro od subote će tako biti 6,00 kn/h umjesto dosadašnjih 7,00 kn/h. Cijena noćnog parkiranja u ovim garažama biti će 3,00 kn/h umjesto dosadašnjih 4,00 kn/h. Još povoljnije biti će cijene parkiranja u javnim garažama Tuškanac i Svetice, gdje će sat parkiranja stajati 4,00 kn u toku dana, dok će noću cijena parkiranja biti čak 2,00 kn/h.

Posebno bismo željeli istaći novu, izuzetno jeftiniju i fleksibilniju mjesečnu noćnu parkirališnu kartu za pojedine javne garaže. Korisnici ovih pretplata moći će većinu garaža koristiti vikendom cijeli dan, dakle ne samo u noćnom terminu kao što je bilo do sada. Također će umjesto do 7 sati, korisnici noćne pretplate moći u garaži ostati sve do 9 sati a vratiti se u nju već od 17 sati, što odgovara radnim obavezama većine Zagrepčana. Cijena ove usluge ovisi o pojedinoj garaži, a u većini slučajeva ona će iznositi 150,00 kn mjesečno. Nadamo se da će niske cijene i fleksibilnost korištenja ove usluge znatno doprinjeti povećanju broja pretplatnika.

Sljedeća novost je uvođenje cjelodnevnih i tjednih karata za parkiranje u garažama, te vrijednosnih (prepaid) kartica za svaku pojedinu garažu. Vrijednosnom karticom korisnici će se moći služiti za višekratne ulaske u garažu do isteka vrijednosti. Kupnjom kartice u vrijednosti od primjerice 450,00 kn, korisnik će moći koristiti uslugu u vrijednosti od 500,00 kuna. Također, prilikom kupnje 4 pretplatničke karte za isti period, korisnici garaža će petu kartu moći dobiti gratis, ostvarujući time značajan popust.
Podsjetimo, novi Pravilnik o parkirališnim zonama, uvjetima i cijenama parkiranja, koji će stupiti na snagu u subotu 13.07.2013. godine, donesen je temeljem odluke skupštine Grada Zagreba, koja je objavljena u Službenom glasniku od 05.07.2013. godine.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.