Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Odabrani finalisti natječaja „Ti Kreiraš“ za novi dizajn službene odjeće zaposlenika u A1 Hrvatska

Stručni žiri odabrao je dizajnerska rješenja Nives Dravinec, Sare Lončarić i Roberta Severa.

Na natječaj, koji je trajao mjesec dana, stiglo je 47 rješenja koja potpisuje 32 dizajnera ili dizajnerskih timova. Siri stručni žiri, u kojem su između ostalih sudjelovali i zaposlenici iz A1 dućana koji će novu odjeću nositi, pomno je pregledao svaku pristiglu prijavu i prijedlog dizajna. Vrednujući kreativnost, atraktivnost i praktičnost, žiri se odlučio za rješenja Nives Dravinec, Sare Lončarić i Roberta Severa kao najprimjerenija aktualnim potrebama zaposlenika A1 Hrvatska.

Troje odabranih dizajnera će sa stručnjacima za tekstil, konstruktorima, krojačima i šivačima tvrtke Naftalina tijekom sljedećih mjesec dana razrađivati prototipe predloženog dizajna te izraditi ogledne primjerke svakog od predložena tri rješenja. Potom će uslijediti finalni odabir odjeće koju će tijekom jeseni nositi zaposlenici prodajnih centara A1 Hrvatska.

„Vjerovali smo da će odaziv na natječaj Ti kreiraš! biti dobar, no bio je izvrstan. Od pedesetak ponuđenih rješenja, svako je bilo izuzetno zanimljivo, a neka od njih i avangardna – ako možda i nisu uzeli u obzir praktičnost, svakako su pokazali veliku kreativnost u promišljanju odore. Naše nade u kreativnost domaće dizajnerske scene ovako kvalitetnim rezultatima nisu samo potvrđene i nadmašene, već svjedoče i o talentu i potencijalu domaće tekstilne industrije koji su spremno dočekali ovu priliku“, izjavila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda i marketinških komunikacija u A1 Hrvatska.

Podsjećamo, na natječaj Ti kreiraš! mogle su se prijaviti pravne te fizičke osobe kao vlasnici obrta ili registrirane djelatnosti koje se bave djelatnošću dizajna i izrade odjeće na području Hrvatske. Cijeli proces, od odabira dizajnerskog rješenja do njegove izvedbe i primjene, provodi se u suradnji s tvrtkom Naftalina iz Zagreba, koja već četiri desetljeća izrađuje radnu odjeće za neke od najuspješnijih hrvatskih tvrtki.

Kao društveno odgovorna kompanija, A1 Hrvatska ovim natječajem želi dati dodatni poticaj poslovanju malih i srednjih poduzeća, najviše pogođenih aktualnom pandemijom. Za A1 Hrvatska održivo poslovanje nije samo pitanje dugoročne profitabilnosti, već i zadovoljstva i motivacije zaposlenika, ali i odgovornosti prema okolišu i zajednici u kojoj posluju. Natječaj Ti kreiraš! još je jedna od društveno osgovornih aktivnosti kojima A1 Hrvatska u sklopu svog programa održivosti Čini pravu stvar promiče ekološki i društveno prihvatljivije, učinkovitije i održivije načine rada i života.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.