Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Oglasime.hr – prvi medijski online web shop

Oglasime.hr je prvi specijalizirani medijski portal u Hrvatskoj tako i u regiji koji je orijentiran samo na ponudu medijskog prostora i svega što je vezano za medije.

Oglasime.hr je prvi specijalizirani medijski portal u Hrvatskoj tako i u regiji koji je orijentiran samo na ponudu medijskog prostora i svega što je vezano za medije.

Po prvi puta se kupovina oglasnog prostora u medijima i druge usluge vezane za medije nude na ovaj način; online.

Razvojem tehnologije, informatizacije, ere „pametnih“ telefona, brže i lakše dostupnim internetom, dolazi se do shvaćanja kako je potrebna prilagodba poslovanja budućnosti te na online tržištu ponuditi medijske usluge. Neki će reći da nije imalo smisla ići klasičnim putem jer se smatra da je budućnost online prodaje osigurana te da nove generacije koje stasaju u poslovne ljude imaju pozitivan stav prema ovakvom načinu plasiranja ponuda.

Online ponuda oglasnog prostora, a da nije isključivo vezana za online ponudu pojedinog medija, nedostaje tržištu oglašavanja.

Oglasime.hr se obraća i pokušava oživjeti zamrlo tržište oglašavanja namijenjeno malim, srednjim poduzetnicima i obrtnicima. Portal je namijenjen B2B skupini korisnika, iako nisu isključene ni fizičke osobe koje mogu pokloniti medijsku čestitku ili nešto slično.

Oglasime.hr je najbrži i najpovoljniji put do oglasnog prostora u najtraženijim medijima jer otvara malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima vrata medija po vrlo povoljnim cijenama, uz čak do 50 i više posto popusta pa i na’male’ kampanje. Mali oglašivač može sam isplanirati i online zakupiti kampanju jer portal nudi različite medijske formate, termine i produkciju različitih vrsta oglasa. Oglasime.hr nudi malom oglašivaču male oglasne pakete tipa; 10 emitiranja na radiju, 10 jumbo plakata, ¼ stranice u tiskovinama, emitiranje telopa na televiziji.

Naglasak je na lokalnim medijima, ili lokalnom zakupu jer manji oglašivači obično svoju ponudu nude lokalno i najviše im prepoznatljivosti treba u njihovom gradu, ili regiji. Dok, nacionalni mediji kao što su neki koji su se već priključili poput nacionalnih radija i online medija, omogućuju isto tako malim poduzetnicima nacionalnu prepoznatljivost, za primjerice manje proizvođači, poljoprivrednike, uzgajivače, manje tvornice i mnoge druge. Još jedna velika prednost Oglasime.hr-a je da nema nepoznanica u ponudi paketa koji se kupuju; sve je transparentno, navedeno u ponudi; cijena, termini oglašavanja, formati oglašavanja, lokacije …

Uz sve navedeno portal omogućuje brzu i sigurnu kupovinu, kako iz vlastitog ureda, tako i od kuće ili čak i s odmora.

Partneri Oglasime.hr-a su medijske i produkcijske tvrtke za čije proizvode i usluge Oglasime.hr organizira prodaju. Svi zajedno se maksimalno trudimo ponuditi malim oglašivačima nužno potrebnu ‘injekciju’ oglašavanja koja bi u nekom realnom vremenu mogla pokrenuti ili pomoći pokretanju i okretanju tog iznimno značajnog kotača male privrede, jer jedni trebaju druge, i tako u krug.

Lanac Oglasime.hr je jak koliko je jaka i njegova najslabija karika, a svi smo karike u lancu oglasime.hr, i mediji, i produkcija za medije, i klijenti i svi koji prepoznaju klijenta na medijima.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.