Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Oktal Pharma donirala sredstva Klinici za dermatovenerologiju KBC-a Zagreb

Sukladno cjelokupnoj situaciji, Uprava Oktal Pharme odlučila je donacijom u naravi pomoći opremanju novih prostora Klinike za dermatovenerologiju KBC-a Zagreb te tako dati svoj doprinos obnovi uvjeta njihove djelatnosti.

donacije

Nakon razornog potresa koji je u ožujku 2020. pogodio Zagreb, Klinika za dermatovenerologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb morala je trajno napustiti zgradu na lokaciji Šalata.

Nakon privremenog smještaja i rada u otežanim uvjetima, dodijeljeni su im novi prostori koji su u procesu prenamjene za potrebe Klinike. S obzirom na situaciju u zdravstvu sredstva su limitirana i svaka pomoć je dobrodošla.

Ovim povodom, Ivan Klobučar, predsjednik Uprave Oktal Pharme, istaknuo je da je i inače, a posebno u ovim izazovnim vremenima, načelo solidarnosti i pomoći poželjna poslovna odluka te da vjeruje kako će ova donacija pomoći da se u što kraćem vremenu prenamijene Klinici dodijeljeni prostori kako bi čim prije mogli nesmetano nastaviti svoj rad na dobrobit svih njihovih pacijenata.

Preporučujemo

Lifestyle

Čitava znanstvena grana – kognitivna znanost proučava rad mozga i procese koji se odvijaju kao posljedica učenja. 

Ekonomija

Tvrtka Coral A.E. objavila je da je 19. siječnja 2021. godine zaključila sporazum o preuzimanju 75% udjela tvrtke APIOS d.o.o.

Ekonomija

Sudjelovanjem na Business Matchmakeru svako se poduzeće predstavlja velikom broju studenata, kojima prezentiraju mogućnosti razvoja karijere i zapošljavanja.

Ekonomija

Google je predstavio prvi natječaj Google.org Impact Challenge namijenjen zemljama srednje i istočne Europe – otvoren javni poziv za podršku organizacijama koje rade na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.