Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

One su žene, majke, kraljice i uspješne poduzetnice

Nikolina Antić Popović - Photo credit Marta Podolšak
Nikolina Antić Popović - Photo credit Marta Podolšak

One su žene poput vas. Imaju obitelj, brinu za nećake, bave se svakodnevnim hobijima i onim malim životnim radostima. A istovremeno, one su poduzetnice, vlasnice zanimljivih web projekata, koje vode svoje butike i dućane, ali i vlastite web shopove. Njihova poveznica veoma je zanimljiva – one su prepoznale Kaymu.hr, novu platformu na hrvatskom tržištu za promociju i prodaju. Upravo je Dan žena savršeno vrijeme kako bismo ukazali na činjenicu da u našem društvu postoje snažne žene, majke, kraljice – koje osim obitelji, brinu i za vlastiti posao koji su same stvorile.

Nikolina Antić Popović vlasnica je web stranice za organizaciju djevojačkih večeri, Djevojackavecer.hr na kojoj, kako ime govori, prodaje sve što jednoj budućoj mladenki treba za dobru zabavu s prijateljicama prije vjenčanja. Na ideju je došla u vrijeme kada se i sama trebala udati, a u Hrvatskoj je izbor dućana i webova koji su nudili pomoć bio mizeran. Bio je to pun pogodak.

– Djevojke su oduševljene stranicom jer je ona puna šaljivih dodataka, kostima i pribora koji im mogu pomoći oko organizacije zabave u najluđoj noći prije vjenčanja. Izbor je pozamašan, a dame se posebno oduševe na slamke u obliku penisa, razumljivo je i zašto (smijeh) – rekla nam je u razgovoru Nikolina.
Osim ove stranice, Nikolina je vlasnica i weba Kostimi.hr na kojem je zbog nedavnih fašničkih aktivnosti bila prava ludnica s brojem narudžbi koje su dolazile sa svih strana, čak i s udaljenih dalmatinskih otoka.

– Ludnica kreće oko Noći vještica, pa se oko Božića malo smiri, ali onda traje sve do fašnika u veljači. Da nema „Djevojačke večeri“ vladao bi mir, ali tek sada, s toplijim danima, kreće sezona vjenčanja – dodaje ona.
Druga naša sugovornica vlasnica je butika za torbe i ostale modne dodatke Modesty. Marijana Rešček prava je poduzetnica, uvijek sa sto ideja u glavi o tome kako poboljšati prodaju. U posao je krenula prije mnogo godina, a da je internet budućnost znala je još početkom tisućljeća kada je pokrenula i jedan od tada rijetkih webshopova u Hrvatskoj.

– Tada je web u Hrvatskoj još uvijek bio u povojima. Upravo zbog toga, webshop na kojem sam prodavala svoju robu imao je točno nula učinka, pa sam ga ugasila. Srećom, prije par mjeseci stigao je Kaymu, pa sam internetu odlučila dati još jednu šansu. Oduševljena sam svim mogućnostima – tvrdi Marijana koja, osim obitelji, od 0 do 24 brine i o vlastitom dućanu.

Posljednja uspješna poduzetnica s kojom smo razgovarali je Danijela Hadrović, vlasnica dućana mješovite robe Superior Sparta.
– U ovom poslu sam sama. Vodim dućan, vodim webshop, pakiram i šaljem proizvode koje kupci naručuju. Ali, ne žalim se. Čovjek može sve postići u životu, samo u to treba uložiti cijelog sebe – smatra Danijela.
Osim u dućanu, posebnu draž u životu pronalazi u brizi za nećake, a za koje kaže da ih je ‘puna kuća’.
– Imam vremena za sve. I za dućan i moje drage nećake. Kroz život me vodi ona stara narodna: sve se može kad se hoće! – uz smijeh objašnjava Danijela te se vraća još jednom kupcu koji je ušetao u njen dućan.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.