Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Online kupnjom školske opreme roditelji mogu značajno uštedjeti – ipak kupuju neposredno prije početka škole

S malo više od dva tjedna do kraja ljetnih praznika, roditelji kreću s pripremama za novu školsku godinu.

S malo više od dva tjedna do kraja ljetnih praznika, roditelji kreću s pripremama za novu školsku godinu. Na svim platformama Heureka Grupe ( u čijem je sastavu i hrvatski portal Jeftinije.hr), a posebno u Adriatic regiji, primjećujemo veliki porast potražnje za školskim priborom, ali i svakodnevnom odjećom poput udobnih trenirki koje školarcima trebaju na početku nove školske godine.

U posljednjih 30 dana na hrvatskom je online tržištu potražnja za školskim ruksacima skočila za 213 %, za pernicama 244 % dok je zanimanje za online kupnju bilježnica uoči početka škole poraslo za 390 %.

Prolaskom sezone godišnjih odmora, primjećujemo porast zanimanja online potrošača za školskim ruksacima, pernicama, školskim papučama ili kutijama za užinu, taj porast iznosi između 30 i 50 posto na godišnjoj razini, a posebno je vidljiv u Adriatic regiji“, naglašava Michal Buzek, voditelj analitike u Heureka Grupi i dodaje: „Naši podaci pokazuju kako većina roditelja školsku opremu kupuje na samom kraju školske godine ili pred sam početak iduće, i to unatoč činjenici da su cijene na primjer školskih ruksaka i do 20 % povoljnije u zimskim mjesecima“.

Ruksaci i pribor za školu u kolovozu, fashion i računalna oprema u rujnu

Drugi val kupovine vezane za početak nove školske / akademske godine dolazi u rujnu i odnosi se na kupnju računala i druge tehničke opreme, a istovremeno se pojavljuje i skok potražnje za jesenskom, sezonskom odjećom i obućom za sve uzraste.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.