Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Osnaživanje upravljačkog tima hrvatskog startupa sa Stephanie Borgert

Hrvatski tech startup qohubs obznanio osnaživanje upravljačkog tima sa međunarodno priznatom istraživačicom kompleksnosti i renomiranom autoricom brojnih poslovnih bestselera – Stephanie Borgert.

Hrvatski tech startup qohubs obznanio osnaživanje upravljačkog tima sa međunarodno priznatom istraživačicom kompleksnosti i renomiranom autoricom brojnih poslovnih bestselera – Stephanie Borgert. Stephanie Borgert je s 1. rujnom 2023. preuzela ulogu Chief Solutions Officera (CSO) te će u budućnosti biti zadužena za pružanje kreativnih rješenja, novih proizvoda i usluga klijentima u izazovnoj sferi organizacijskih promjena, a kao dio Upravnog odbora, zadatak joj je, također, razvoj i rast tvrtke u dinamičnom i kompleksnom okruženju.

Borgert je rođena je 1969. u Njemačkoj, studirala je računalne znanosti s fokusom na strojarstvo, probijajući se na tom polju kao jedna od rijetkih žena. Započela je uspješnu karijeru u IT-u kao konzultant u međunarodnoj prodaji, brzo je preuzela vodeće uloge i kompleksne projekte, a 2007. godine postaje poduzetnica. Ova istraživačica kompleksnosti i autorica stalno propitkuje kako organizirati rad i suradnju na način koji odgovara svijetu koji smo stvorili – turbulentnom, povezanom i kompleksnom. Ona na organizacije gleda kao na sustave, a moto joj je: Uvijek se nešto događa. Do sada je objavila sedam knjiga, a “Nekomplicirano!” (Unkompliziert!) je bio poslovni bestseler u 2018. Također piše kao poslovni kolumnist za Frankfurter Rundschau te je česti keynote govornik na raznim događanjima. 

“Uzbuđena sam što ću se pridružiti qohubsu u ovoj ulozi. Čvrsto vjerujem u rješenja koja nudimo i u qohubs tim. Zajedno s njima ću osigurati da premašimo potrebe naših korisnika. Mi u qohubsu premošćujemo jaz između tehnologije i organizacijskog razvoja i u tome smo jedinstveni!“, zaključuje Borgert.

Stephanie Borgert u svojoj osobi objedinjuje tri vrlo značajne iskustvene dimenzije – rad u realnom sektoru, višegodišnji istraživački rad te savjetovanje članova uprave vodećih kompanija s njemačke burze što je veliki benefit kako za naše klijente, tako i za qohubs i naš cjelokupni tim. Radujemo se svemu što je pred nama“, nadovezala se Dijana Vetturelli, CEO ovog tech predvodnika u području organizacijskih promjena.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.