Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Osnaživanje upravljačkog tima hrvatskog startupa sa Stephanie Borgert

Hrvatski tech startup qohubs obznanio osnaživanje upravljačkog tima sa međunarodno priznatom istraživačicom kompleksnosti i renomiranom autoricom brojnih poslovnih bestselera – Stephanie Borgert.

Hrvatski tech startup qohubs obznanio osnaživanje upravljačkog tima sa međunarodno priznatom istraživačicom kompleksnosti i renomiranom autoricom brojnih poslovnih bestselera – Stephanie Borgert. Stephanie Borgert je s 1. rujnom 2023. preuzela ulogu Chief Solutions Officera (CSO) te će u budućnosti biti zadužena za pružanje kreativnih rješenja, novih proizvoda i usluga klijentima u izazovnoj sferi organizacijskih promjena, a kao dio Upravnog odbora, zadatak joj je, također, razvoj i rast tvrtke u dinamičnom i kompleksnom okruženju.

Borgert je rođena je 1969. u Njemačkoj, studirala je računalne znanosti s fokusom na strojarstvo, probijajući se na tom polju kao jedna od rijetkih žena. Započela je uspješnu karijeru u IT-u kao konzultant u međunarodnoj prodaji, brzo je preuzela vodeće uloge i kompleksne projekte, a 2007. godine postaje poduzetnica. Ova istraživačica kompleksnosti i autorica stalno propitkuje kako organizirati rad i suradnju na način koji odgovara svijetu koji smo stvorili – turbulentnom, povezanom i kompleksnom. Ona na organizacije gleda kao na sustave, a moto joj je: Uvijek se nešto događa. Do sada je objavila sedam knjiga, a “Nekomplicirano!” (Unkompliziert!) je bio poslovni bestseler u 2018. Također piše kao poslovni kolumnist za Frankfurter Rundschau te je česti keynote govornik na raznim događanjima. 

“Uzbuđena sam što ću se pridružiti qohubsu u ovoj ulozi. Čvrsto vjerujem u rješenja koja nudimo i u qohubs tim. Zajedno s njima ću osigurati da premašimo potrebe naših korisnika. Mi u qohubsu premošćujemo jaz između tehnologije i organizacijskog razvoja i u tome smo jedinstveni!“, zaključuje Borgert.

Stephanie Borgert u svojoj osobi objedinjuje tri vrlo značajne iskustvene dimenzije – rad u realnom sektoru, višegodišnji istraživački rad te savjetovanje članova uprave vodećih kompanija s njemačke burze što je veliki benefit kako za naše klijente, tako i za qohubs i naš cjelokupni tim. Radujemo se svemu što je pred nama“, nadovezala se Dijana Vetturelli, CEO ovog tech predvodnika u području organizacijskih promjena.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.