Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Osnaživanje ženskog poduzetništva u Hrvatskoj

Za utorak, 18. ožujka najavljeno je predstavljanje rezultata EBRD-ovog ”Women in Business” u Hrvatskoj.

Za utorak, 18. ožujka najavljeno je predstavljanje rezultata EBRD-ovog ''Women in Business'' u Hrvatskoj.

Konferencija projekta “Women in Business” EBRD BAS programa u Hrvatskoj održat će se sljedeći tjedan 18. ožujka 2014. u Muzeju suvremene umjetnosti (dvorana Gorgona), Avenija Dubrovnik 17, u Zagrebu od 09.00 do 12.30, najavili su organizatori. Na konferenciji će se predstaviti rezultati programa i aktivnosti planirane za predstojeće razdoblje, nakon čega će sudionici programa prezentirati najuspješnije projekte te će se održati ceremonija dodjele nagrada.

Aktivnosti EBRD BAS programa usmjerene su na promicanje ravnopravnosti spolova kao važnog dijela procesa tranzicije. Osnovni fokus u zemljama u kojima djeluje je podrška poduzetnicama u segmentu malog i srednjeg poduzetništva kako bi ostvarile svoj potencijal te pridonijele gospodarskom razvoju.

”Primarna polaznica našeg projekta Women in Business je osnaživanje ženskog poduzetništva u Hrvatskoj, čime izravno utječemo na jačanje gospodarske klime i razvoja malog i srednjeg poduzetništva na domaćem tržištu. Ponosni smo na dosadašnje rezultate i to nas motivira da i u narednom razdoblju omogućimo lokalnim potencijalima da uz našu podršku ostvare doprinos cjelokupnom hrvatskom gospodarstvu”, izjavila je Vedrana Jelušić Kašić, direktorica EBRD-a u Hrvatskoj.

Popis sudionika uključuje predstavnike lokalnih medija, predstavnike EBRD-a, Ministarstva poduzetništva i obrta,  Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske banke za obnovu i razvoj, PBZ banke, HAMAG-a, Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe-SEECEL, projekta Women in Adria, diplomatskih predstavništva te drugih relevantnih lokalnih kompanija i konzultanata.

EBRD BAS (Business Advisory Services) omogućava potporu gospodarskoj tranziciji poticanjem rasta poduzetništva u potencijalno održivim mikro, malim i srednjim poduzećima te razvoj infrastrukture usluga poslovnog savjetovanja u zemljama djelovanja Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD).


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.