Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Osnaživanje ženskog poduzetništva u Hrvatskoj

Za utorak, 18. ožujka najavljeno je predstavljanje rezultata EBRD-ovog ”Women in Business” u Hrvatskoj.

Za utorak, 18. ožujka najavljeno je predstavljanje rezultata EBRD-ovog ''Women in Business'' u Hrvatskoj.

Konferencija projekta “Women in Business” EBRD BAS programa u Hrvatskoj održat će se sljedeći tjedan 18. ožujka 2014. u Muzeju suvremene umjetnosti (dvorana Gorgona), Avenija Dubrovnik 17, u Zagrebu od 09.00 do 12.30, najavili su organizatori. Na konferenciji će se predstaviti rezultati programa i aktivnosti planirane za predstojeće razdoblje, nakon čega će sudionici programa prezentirati najuspješnije projekte te će se održati ceremonija dodjele nagrada.

Aktivnosti EBRD BAS programa usmjerene su na promicanje ravnopravnosti spolova kao važnog dijela procesa tranzicije. Osnovni fokus u zemljama u kojima djeluje je podrška poduzetnicama u segmentu malog i srednjeg poduzetništva kako bi ostvarile svoj potencijal te pridonijele gospodarskom razvoju.

”Primarna polaznica našeg projekta Women in Business je osnaživanje ženskog poduzetništva u Hrvatskoj, čime izravno utječemo na jačanje gospodarske klime i razvoja malog i srednjeg poduzetništva na domaćem tržištu. Ponosni smo na dosadašnje rezultate i to nas motivira da i u narednom razdoblju omogućimo lokalnim potencijalima da uz našu podršku ostvare doprinos cjelokupnom hrvatskom gospodarstvu”, izjavila je Vedrana Jelušić Kašić, direktorica EBRD-a u Hrvatskoj.

Popis sudionika uključuje predstavnike lokalnih medija, predstavnike EBRD-a, Ministarstva poduzetništva i obrta,  Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske banke za obnovu i razvoj, PBZ banke, HAMAG-a, Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe-SEECEL, projekta Women in Adria, diplomatskih predstavništva te drugih relevantnih lokalnih kompanija i konzultanata.

EBRD BAS (Business Advisory Services) omogućava potporu gospodarskoj tranziciji poticanjem rasta poduzetništva u potencijalno održivim mikro, malim i srednjim poduzećima te razvoj infrastrukture usluga poslovnog savjetovanja u zemljama djelovanja Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Klub Alpbach Hrvatska je raspisao natječaj za dodjelu stipendija za prestižni Europski Forum Alpbach.

Ljudski resursi

Cilj Projekta je promovirati značaj poduzetničkog ponašanja među mladim pravnicima/cama te ukazivati na specifične izazove s kojima se oni susreću u zrelim fazama razvoja...

Ekonomija

Peter Baskerville, vlasnik 30 različitih kompanija od specijaliziranih prodavnica do fast foodova otkrio je nekoliko najvećih mitova o posjedovanju malih poduzeća, posebno u ranim...

DOP

Osječke tvornice Saponia i Kandit, obje u sastavu Mepas grupe, odlučile su se donirati osječkom KBC-u sredstva za nabavu respiratora/ monitora vitalnih funkcija i na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.