Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Osvojite odličnu knjigu Anđeli će samo zaspati

Ovo je priča o tridesetogodišnjoj Katarini, mladoj ženi punoj života, i njezinom anđelu čuvaru kojem je povjeren mučan zadatak da joj najavi da će uskoro umrijeti. Dobitnici su Davorka Haramina i Siniša Čagalj. Čestitamo!

Ovo je priča o tridesetogodišnjoj Katarini, mladoj ženi punoj života, i njezinom anđelu čuvaru kojem je povjeren mučan zadatak da joj najavi da će uskoro umrijeti. Dobitnici su Davorka Haramina i Siniša Čagalj. Čestitamo!

Anđeli nemaju raspored kada će tko umrijeti. Anđeli ne znaju zašto netko mora umrijeti. Tajna ostanka na ovom svijetu i napuštanja zemaljskog života ne može svakome biti otkrivena. U nju su upućeni samo odabrani. Misterij života i smrti otkriva se rijetkima.

“Umrijet ćeš” je rečenica koja zvuči poput kletve, kao da umirućeg osuđuje na vječni pakao, a ne na vječni život. Onome tko umire ona uvijek zvuči tako.

Ovo je priča o tridesetogodišnjoj Katarini, mladoj ženi punoj života, i njezinom anđelu čuvaru kojem je povjeren mučan zadatak da joj najavi da će uskoro umrijeti – roman prvijenac novinarke Merite Arslani koji će lako pronaći čitateljstvo koje će ovu knjigu zavoljeti.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo vam dvije knjige “Anđeli će samo zaspati” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “O kome priča ovaj roman”?

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Anđeli, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do srijede, 25. srpnja 2012.

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo vam nove nagrade!

Napisao

Pročitajte još:

Edukacija

Obama vodi čitatelje na uzbudljivo putovanje koje počinje njegovim najranijim političkim ambicijama do ključne pobjede na stranačkim predizborima u Iowi, koji su potvrdili važnost...

Izdvojeno

Američki predsjednik govori o svojim najtežim odlukama o ulozi Amerike u svijetu. Tekst Jeffreyja Goldberga objavljen je u travnju 2016. godine. Već nekih pola...

Izdvojeno

Prva profesionalna organizatorica u Hrvatskoj dr. sc. Kristina Zvonar Brkić napisala je knjigu Vrijeme i Vi „na ti“. Riječ je o korisnom priručniku s...

Novosti

Nema straha! O razvoju karijere i tajnama selekcijskog postupka napisano je mnogo knjiga, ali samo u jednoj potpuno besplatnoj krije se baš sve! Karijere...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.