Otkazan ovogodišnji Job Fair

S obzirom na neizvjesnost razvoja situacije s virusom COVID-19 te sukladno smjernicama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Vlade Republike Hrvatske, petnaesti Job Fair neće se održati u prethodno najavljenom terminu, 13. i 14. svibnja 2020. godine.

Što nosi budućnost?

Idući Job Fair održat će se u svibnju 2021. godine. Organizacijski tim Job Faira ovim putem svima zahvaljuje na strpljenju i razumijevanju te se nada da će se njihova praksa spajanja poslodavaca sa studentima, kao i svi ostali aspekti svakodnevnog života, uskoro moći neometano nastaviti.

Što je bilo planirano za Job Fair 2020.?

Job Fair je i ove godine trebao omogućiti studentima da dođu u izravan kontakt s poslodavcima te da pronađu posao ili praksu za sebe, a poslodavcima da upoznaju potencijalne buduće kolege. Za sudjelovanje na ovogodišnjem Job Fairu prethodno je odabrano 115 poduzeća, od kojih se njih 16 odlučilo dodatno predstaviti održavanjem tematskih talkova, kojima bi studente uveli u aktualne novosti, problematike i rješenja tehnološkog svijeta.

Na stageu KSET-a studenti bi tako tijekom dva dana imali priliku poslušati talkove iz kategorija New Tech on the Block, Deep Dive i Into My Day, kao i dvije panel rasprave, na kojima bi stručnjaci, znanstvenici i studenti raspravljali o zanimljivim temama koje mnoge zanimaju, a malo tko ih se usudi pitati. Stjecanje praktičnog znanja i vještina iz područja koja su studentima zanimljiva bilo bi omogućeno prisustvovanjem praktičnim radionicama, kojih je ovo izdanje Job Faira brojilo čak 12. Mnogi će žaliti i za već tradicionalnim Loosen up partyjem, koji studentima pruža priliku da se povežu s predstavnicima poduzeća uz opušteni razgovor i brendirane koktele.

Gdje saznati nove informacije?

Tijekom ovog neizvjesnog razdoblja preporučljivo je pratiti isključivo provjerene informacije i vijesti vezane za virus COVID-19 koje objavljuju nadležne institucije u cilju održavanja sigurnosti i zdravlja – kako vlastitog, tako i svojih bližnjih te ostalih pojedinaca.

Da biste bili u tijeku sa svim informacijama o sljedećem Job Fairu te o ostalim povezanim događajima u organizaciji FER-a, Centra karijera FER-a, Saveza studenata FER-a (SS FER) i Kluba studenata elektrotehnike (KSET), pratite internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil Job Faira.

Podijeli

Odgovori

Top