Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Otkazan ovogodišnji Job Fair

Organizacijski tim Job Faira ovim putem svima zahvaljuje na strpljenju i razumijevanju te se nada da će se njihova praksa spajanja poslodavaca sa studentima, kao i svi ostali aspekti svakodnevnog života, uskoro moći neometano nastaviti.

S obzirom na neizvjesnost razvoja situacije s virusom COVID-19 te sukladno smjernicama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Vlade Republike Hrvatske, petnaesti Job Fair neće se održati u prethodno najavljenom terminu, 13. i 14. svibnja 2020. godine.

Što nosi budućnost?

Idući Job Fair održat će se u svibnju 2021. godine. Organizacijski tim Job Faira ovim putem svima zahvaljuje na strpljenju i razumijevanju te se nada da će se njihova praksa spajanja poslodavaca sa studentima, kao i svi ostali aspekti svakodnevnog života, uskoro moći neometano nastaviti.

Što je bilo planirano za Job Fair 2020.?

Job Fair je i ove godine trebao omogućiti studentima da dođu u izravan kontakt s poslodavcima te da pronađu posao ili praksu za sebe, a poslodavcima da upoznaju potencijalne buduće kolege. Za sudjelovanje na ovogodišnjem Job Fairu prethodno je odabrano 115 poduzeća, od kojih se njih 16 odlučilo dodatno predstaviti održavanjem tematskih talkova, kojima bi studente uveli u aktualne novosti, problematike i rješenja tehnološkog svijeta.

Na stageu KSET-a studenti bi tako tijekom dva dana imali priliku poslušati talkove iz kategorija New Tech on the Block, Deep Dive i Into My Day, kao i dvije panel rasprave, na kojima bi stručnjaci, znanstvenici i studenti raspravljali o zanimljivim temama koje mnoge zanimaju, a malo tko ih se usudi pitati. Stjecanje praktičnog znanja i vještina iz područja koja su studentima zanimljiva bilo bi omogućeno prisustvovanjem praktičnim radionicama, kojih je ovo izdanje Job Faira brojilo čak 12. Mnogi će žaliti i za već tradicionalnim Loosen up partyjem, koji studentima pruža priliku da se povežu s predstavnicima poduzeća uz opušteni razgovor i brendirane koktele.

Gdje saznati nove informacije?

Tijekom ovog neizvjesnog razdoblja preporučljivo je pratiti isključivo provjerene informacije i vijesti vezane za virus COVID-19 koje objavljuju nadležne institucije u cilju održavanja sigurnosti i zdravlja – kako vlastitog, tako i svojih bližnjih te ostalih pojedinaca.

Da biste bili u tijeku sa svim informacijama o sljedećem Job Fairu te o ostalim povezanim događajima u organizaciji FER-a, Centra karijera FER-a, Saveza studenata FER-a (SS FER) i Kluba studenata elektrotehnike (KSET), pratite internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil Job Faira.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.