Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

17. Job Fair: Središnja tema transformacija, otvorene prijave za studente

Središnja tema ovogodišnjeg Job Faira je transformacija.

Sedamnaesto izdanje Job Faira, sajma poslova, u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Saveza studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET), održat će se od 8. do 9. svibnja 2024. u Mozaik Event Centru (Slavonska avenija 6/2)s najvećom produkcijskom razinom do sada. Program prvi dan započinje u 11 sati s velikim otvorenjem, nakon čega kreću talkovi i radionice, a program traje sve do 16 sati.

Na ovogodišnjem izdanju Job Faira, koji godišnje privuče preko 2500 posjetitelja, 110 domaćih i inozemnih poduzeća iz 15 industrija će na preko 100 štandova zainteresiranim studentima predstavit svoje projekte, tehnologije i znanja, a posjetitelji će moći uživati i u 12 talkova, 2 panel rasprave i 10 radionica. Posebno, na kraju prvog dana, 8. svibnja, od 18 sati će se održati i Loosen Up zabava u KSET-u s timskim natjecanjem i besplatnim koktelima.

Središnja tema ovogodišnjeg Job Faira je transformacija. Prvog dana sajma, održat će se panel rasprava na temu kriznog menadžmenta, na kojem će se pridružiti predstavnici tvrtki Atlantic, Infobip i Syskit i odgovoriti na pitanja kako učinkovito reagirati na krize, mijenjati strategije i donositi odluke u turbulentnim uvjetima te pružiti sveobuhvatan pogled na to kako organizacije upravljaju krizom. Drugog dana sajma, održat će se panel rasprava o transformacijama poslovnih modela u kojoj će sudjelovati predstavnici tvrtki Prehnit, Codebooq i TIS te podijeliti uspješne primjere u transformaciji poslovnih modela. Drugi dan će završiti brzopoteznom debatom na temu “Transformacija AI-a u budućnosti: Kako će daljnji razvoj umjetne inteligencije utjecati na tržište rada za programere?” u kojoj će sudjelovati profesori i studenti s FER-a.

“U razgovoru sa stručnjacima iz industrije studenti mogu saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i potencijalnom zapošljavanju nakon studija, kao i informirati se o najnovijim trendovima na tržištu rada.”, poručila je voditeljica karijernih aktivnosti, Nikolina Relić Sić, i pozvala sve zainteresirane studente da se prijave što prije jer je broj mjesta ograničen.

Registracija na sajam moguća je putem mrežne stranice jobfair.fer.hr/register gdje se dobije i QR kod s kojim se jedino može ući na sajam.

Detaljni raspored s informacijama o vremenu i mjestu održavanja svih aktivnosti na ovogodišnjem Job Fairu dostupan je na mrežnoj stranici: jobfair.fer.hr/schedule gdje klikom na svaki sadržaj se može saznati više informacija i rezervirati svoje mjesto.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.