Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Seminari

Otkrijte tajnu suradnje ljudskih resursa s drugim odjelima

Treća konferencija HR Days koja će se u organizaciji portala MojPosao i tvrtke Selectio održati 19. i 20. u ožujka 2015. godine okupit će eminentne domaće i svjetske stručnjake iz područja ljudskih resursa. Uz HR stručnjake otkrijte tajnu suradnje ljudskih resursa s drugim odjelima, a posebno s četiri najvažnija odjela tvrtke: marketing, prodaja, financije i IT.

Neki od predavača koji će podijeliti s Vama svoje bogato iskustvo su i Lynne G. Montgomery, Cozrugli Business School Vice President, Meredith Taghi, DHL Express Europe and Global, HR Director te Ivan Bilać, Molson Coors, Global Commercial Excellence Learning Manager.

Osim što na konferenciji možete saznati kako upravljati ljudskim kapitalom različitog profila, ranom prijavom do 19. siječnja 2015. možete ostvariti popust od 20 posto i po cijeni od 2.960,00 kuna + PDV osigurati kotizaciju za nadolazeću konferenciju. Također, za sve sudionike konferencije osigurane su povoljnije cijene smještaja.

Više detalja o konferenciji moći ćete uskoro pronaći na stranici www.HRDays.net.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.