Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Seminari

Otkrijte tajnu suradnje ljudskih resursa s drugim odjelima

Treća konferencija HR Days koja će se u organizaciji portala MojPosao i tvrtke Selectio održati 19. i 20. u ožujka 2015. godine okupit će eminentne domaće i svjetske stručnjake iz područja ljudskih resursa. Uz HR stručnjake otkrijte tajnu suradnje ljudskih resursa s drugim odjelima, a posebno s četiri najvažnija odjela tvrtke: marketing, prodaja, financije i IT.

Neki od predavača koji će podijeliti s Vama svoje bogato iskustvo su i Lynne G. Montgomery, Cozrugli Business School Vice President, Meredith Taghi, DHL Express Europe and Global, HR Director te Ivan Bilać, Molson Coors, Global Commercial Excellence Learning Manager.

Osim što na konferenciji možete saznati kako upravljati ljudskim kapitalom različitog profila, ranom prijavom do 19. siječnja 2015. možete ostvariti popust od 20 posto i po cijeni od 2.960,00 kuna + PDV osigurati kotizaciju za nadolazeću konferenciju. Također, za sve sudionike konferencije osigurane su povoljnije cijene smještaja.

Više detalja o konferenciji moći ćete uskoro pronaći na stranici www.HRDays.net.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.