Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Seminari

Otkrijte tajnu suradnje ljudskih resursa s drugim odjelima

Treća konferencija HR Days koja će se u organizaciji portala MojPosao i tvrtke Selectio održati 19. i 20. u ožujka 2015. godine okupit će eminentne domaće i svjetske stručnjake iz područja ljudskih resursa. Uz HR stručnjake otkrijte tajnu suradnje ljudskih resursa s drugim odjelima, a posebno s četiri najvažnija odjela tvrtke: marketing, prodaja, financije i IT.

Neki od predavača koji će podijeliti s Vama svoje bogato iskustvo su i Lynne G. Montgomery, Cozrugli Business School Vice President, Meredith Taghi, DHL Express Europe and Global, HR Director te Ivan Bilać, Molson Coors, Global Commercial Excellence Learning Manager.

Osim što na konferenciji možete saznati kako upravljati ljudskim kapitalom različitog profila, ranom prijavom do 19. siječnja 2015. možete ostvariti popust od 20 posto i po cijeni od 2.960,00 kuna + PDV osigurati kotizaciju za nadolazeću konferenciju. Također, za sve sudionike konferencije osigurane su povoljnije cijene smještaja.

Više detalja o konferenciji moći ćete uskoro pronaći na stranici www.HRDays.net.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Osmu godinu zaredom domaćin konferencije je prekrasni Rovinj koji će na dva dana, 19. i 20. ožujka, okupiti HR zajednicu.

Lifestyle

Osim navedenih faktora pokazalo se da je za uspjeh u poslu iznimno važna sposobnost kako se nosimo sami sa sobom i sposobnost ostvarivanja kvalitetne...

Komentari

Postati liderom nije ˝nimalo jednostavno i svatko tko misli suprotno, zavarava se.

Edukacija

U dva dana ove specijalizirane konferencije predavači i sudionici raspravljat će o nekoliko tema vezanima za razvoj HR Managementa u Hrvatskoj i regiji. Ovogodišnje...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.