Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Otvoren natječaj za Nagradu za kreativnost i inovativnost

mrak

Udruga MRAK – Mreža za razvoj i kreativnost i ove će godine, osmu godinu zaredom, pred najuglednijim hrvatskim poduzetnicima i predstavnicima iz javnog, znanstvenog i društvenog života povodom hrvatskog Dana kreativnosti i inovativnosti dodijeliti renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju u devet kategorija.

Cilj ove manifestacije je osvijestiti društvo o značaju kreativnosti kako bi se potakla češća upotreba i primjena kreativnosti u svakodnevnim, korporativnim, društvenim i privatnim djelovanjima. Nagrada za kreativnost i inovativnost jedinstvena je kao takva u svijetu, a u ovih sedam godina nagrađivani projekti, tvrtke i osobe zabilježili su veliki uspjeh u daljnjem radu kako u privatnom tako i javnom sektoru.

Nagrada za najbolje prijavljene projekte bit će uručena na svečanoj dodjeli Nagrada koja će se održati u petak, 22. svibnja ove godine, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Svoje kreativne i inovativne projekte moguće je prijaviti do nedjelje, 26. travnja. Prijave se vrše putem online ili tiskane prijavnice koju možete preuzeti ovdje. Sve ostale informacije o natječaju za Nagradu za kreativnost i inovativnost pročitajte na službenoj stranici MRAK – Mreže za razvoj i kreativnost, www.dki.mrak.com.hr, ili nam se obratite na e-mail [email protected], broj telefona 01/639-8287.

final_vizual-01-01


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.