Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Otvoren natječaj za Nagradu za kreativnost i inovativnost

mrak

Udruga MRAK – Mreža za razvoj i kreativnost i ove će godine, osmu godinu zaredom, pred najuglednijim hrvatskim poduzetnicima i predstavnicima iz javnog, znanstvenog i društvenog života povodom hrvatskog Dana kreativnosti i inovativnosti dodijeliti renomiranu Nagradu za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju u devet kategorija.

Cilj ove manifestacije je osvijestiti društvo o značaju kreativnosti kako bi se potakla češća upotreba i primjena kreativnosti u svakodnevnim, korporativnim, društvenim i privatnim djelovanjima. Nagrada za kreativnost i inovativnost jedinstvena je kao takva u svijetu, a u ovih sedam godina nagrađivani projekti, tvrtke i osobe zabilježili su veliki uspjeh u daljnjem radu kako u privatnom tako i javnom sektoru.

Nagrada za najbolje prijavljene projekte bit će uručena na svečanoj dodjeli Nagrada koja će se održati u petak, 22. svibnja ove godine, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Svoje kreativne i inovativne projekte moguće je prijaviti do nedjelje, 26. travnja. Prijave se vrše putem online ili tiskane prijavnice koju možete preuzeti ovdje. Sve ostale informacije o natječaju za Nagradu za kreativnost i inovativnost pročitajte na službenoj stranici MRAK – Mreže za razvoj i kreativnost, www.dki.mrak.com.hr, ili nam se obratite na e-mail [email protected], broj telefona 01/639-8287.

final_vizual-01-01

Pročitajte još:

Lifestyle

Najbolji tim imat će čast hrvatsku kreativnost predstaviti na natjecanju Cannes Young Lions te iskusiti nevjerojatnu energiju kanskog festivala.

Lifestyle

Za neke ljude otkaz je bio upravo ono što im se trebalo dogoditi kako bi stvorili uspješne priče kakve imaju danas.

Ljudski resursi

Brojna pravila utječu na kreativnost i sposobnost pomicanja granica, pa najtalentiraniji i najmarljiviji radnici odlaze i najbrže. Ostaju oni prosječni, koji i rade prosječno...

Marketing i prodaja

Kreativnost kao marketinški alat koristi se za postizanje prepoznatljivosti brenda, stvaranje konkurentske prednosti na tržištu i ima značajan utjecaj na generiranje novih tržišnih trendova.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.