Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ostalo

Otvorena radna mjesta u pet tvrtki

Ponuda poslova u farmaciji, medicini ili trgovini

Iako smo u blagdanskom razdoblju u suradnji s portalom MojPosao izdvojili smo za vas otvorenena radna mjesta u pet tvrtki. Splitska banka, članica Societe Generale grupe, izgradila je mrežu od 105 poslovnica te je univerzalna banka na domaćem tržištu koja posluje s različitim subjektima. Trenutno ima otvorena 3 radna mjesta u IT sektoru, a odnose se na grad Split.

Jedna od otvorenih pozicija je Head of IT development, a idealan kandidat mora imati izvrsne organizacijske sposobnosti, odlično poznavati engleski jezik te posjedovati diplomu tehničkog, ekonomskog ili IT usmjerenja. Druga otvorena pozicija je IT Development specialist , a treća pozicija je IT Developer specialist. Opise radnih mjesta i glavna zaduženja pogledajte u oglasima.

Limitless airways, novi je zrakoplovni prijevoznik u Hrvatskoj čije će operativna baza biti u Zadru. Ako je vaš san oduvijek bio letenje, razveselit će vas oglas za posao – Cabin Crew. Osobe koje žele raditi ovaj posao ne smiju biti mlađe od 18 godina, moraju imati minimalno srednjoškolsko obrazovanje, sposobne raditi pod pritiskom te imati razvijene komunikacijske vještine. Radno mjesto odnosi se na Rijeku, a za sve detalje kliknite na oglas.

NCP-Grupa d.o.o. je tvrtka za upravljanje društvima koja djeluju u sklopu Nautičkog Centra Prgin u Šibeniku, a koje zajednički pružaju širok spektar visoko kvalitetnih usluga potrebnih vlasnicima plovila, kapetanima i članovima posada, kao i turistima – nautičarima tijekom plovidbe hrvatskom obalom.

Zbog novih ugovorenih poslova i povećanog opsega rada na novim projektima, zapošljavaju: 2 magistra inženjera strojarstva (m/ž), 2 magistra inženjera brodogradnje (m/ž) te 1 magistra inženjera elektrotehnike – smjer elektronika (m/ž).

Tvrtka AVL – ast je najveća svjetska neovisna tvrtka za razvoj, simulaciju i testiranje tehnologije pogonskih sustava za osobne automobile, kamione i velike motore. Tvrtka je osnovana 1948. godine te ima više od 6.650 zaposlenika diljem svijeta.

Otvorena su 2 radna mjesta u Zagrebu te se zapošljava C# Software Developer i Windows C++ Software Developer.

Tvrtka Moderne komunikacije bavI se prodajom telekomunikacijskih usluga rezidencijalnim i poslovnim korisnicima. Pozicija Prodajnog predstavnika idealna je za sve koji vole raditi u dinamičnom okruženju, imaju razvijene prodajne i komunikacijske vještine. Ukoliko želite stjecati nova praktična iskustva, sudjelovati u tjednim edukacijama i treninzima u segmentu prodaje, prijavite se na oglas.

Pročitajte još:

Novosti

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Ljudski resursi

Career Speed Dating otvorio je svoje prijave za poduzeća koje traju do petka, 30. rujna 2022. godine. 

Edukacija

Online Sajam visokog obrazovanja i stipendija održat će se u srijedu 12. listopada 2022. godine s početkom u 12 sati.

Ljudski resursi

U Rovinju je održana jubilarna 10. po redu HR Days konferencija, dvodnevno stručno okupljanje koje je na jednom mjestu okupilo više od 600 HR...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.