Otvorene su prijave za Startup Factory Zagreb predakceleracijski program

Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način?

Jednostavno, prijavi se, postani jedan od odabranih timova u predakceleracijskom programu Startup Factory Zagreb i na dobrom si putu da ostvariš svoj poslovni uspjeh!

ZAŠTO SE PRIJAVITI?

Odabranim startup timovima pruža se strukturirana edukacija, mentorstvo, financijska potpora iz fonda od ukupno 100 000 eura te podrška i umrežavanje sa startup zajednicom.

Startup Factory Zagreb program pokrenut je od strane Razvojne agencije Grada Zagreba. Cilj ovog predakceleracijskog programa je poticanje razvoja novih smart city proizvoda i rješenja.

OD DOBRE IDEJE DO USPJEŠNOG POSLOVANJA

Ove jeseni Startup Factory Zagreb kreće s novim ciklusom programa.

U sklopu ovogodišnjeg programa do 20 timova imati će priliku razvijati svoja inovativna rješenja. Nakon selekcijskog procesa odabrani finalisti dobiti će infrastrukturnu, edukacijsku, mentorsku i financijsku podršku kroz 10 tjednih modula. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Prijave mogu biti iz  4 tematska područja: Smart Energy, Smart Mobility, Smart Tourism i Smart Living – Silver Economy.

Ovaj jedinstveni javno financirani “no equity” (bez ulaska u vlasničku strukturu) program pokrenut je po prvi puta prošle godine. Timovi Dare2Dream, Freewa, Holy, SightRun i Vollo koji su prošli taj prvi ciklus već sada nižu brojne poslovne uspjehe te grade svoju prepoznatljivost na tržištu.

Pozivamo sve startupove i razvojne timove s inovativnim Smart City rješenjima da se prijave za sudjelovanje u programu već danas!

Više informacija doznajte na web stranici: http://startupfactory.tehnopark.hr/.

Prijave se zaprimaju putem linka na: http://startupfactory.tehnopark.hr/Prijava.

Podijeli

Odgovori

Top