Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Otvorene su prijave za Startup Factory Zagreb predakceleracijski program

Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način?

Kako pokrenuti uspješan startup na najbolji mogući način?

Jednostavno, prijavi se, postani jedan od odabranih timova u predakceleracijskom programu Startup Factory Zagreb i na dobrom si putu da ostvariš svoj poslovni uspjeh!

ZAŠTO SE PRIJAVITI?

Odabranim startup timovima pruža se strukturirana edukacija, mentorstvo, financijska potpora iz fonda od ukupno 100 000 eura te podrška i umrežavanje sa startup zajednicom.

Startup Factory Zagreb program pokrenut je od strane Razvojne agencije Grada Zagreba. Cilj ovog predakceleracijskog programa je poticanje razvoja novih smart city proizvoda i rješenja.

OD DOBRE IDEJE DO USPJEŠNOG POSLOVANJA

Ove jeseni Startup Factory Zagreb kreće s novim ciklusom programa.

U sklopu ovogodišnjeg programa do 20 timova imati će priliku razvijati svoja inovativna rješenja. Nakon selekcijskog procesa odabrani finalisti dobiti će infrastrukturnu, edukacijsku, mentorsku i financijsku podršku kroz 10 tjednih modula. Program će se provoditi od listopada do prosinca u novom prostoru Tehnološkog parka Razvojne agencije Zagreb u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma.

Prijave mogu biti iz  4 tematska područja: Smart Energy, Smart Mobility, Smart Tourism i Smart Living – Silver Economy.

Ovaj jedinstveni javno financirani “no equity” (bez ulaska u vlasničku strukturu) program pokrenut je po prvi puta prošle godine. Timovi Dare2Dream, Freewa, Holy, SightRun i Vollo koji su prošli taj prvi ciklus već sada nižu brojne poslovne uspjehe te grade svoju prepoznatljivost na tržištu.

Pozivamo sve startupove i razvojne timove s inovativnim Smart City rješenjima da se prijave za sudjelovanje u programu već danas!

Više informacija doznajte na web stranici: http://startupfactory.tehnopark.hr/.

Prijave se zaprimaju putem linka na: http://startupfactory.tehnopark.hr/Prijava.

Pročitajte još:

Ekonomija

Algebra LAB startup inkubator mjesto je gdje svi pojedinci s poduzetničkim idejama koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla ili imaju zanimljiv projekt, a nisu...

Lifestyle

Nakon što osnovao nekoliko uspješnih startupa (Netflix je bio sedmi), Marc Randolph se posavjetovao što bi poduzetnici čija ideja naiđe na reakciju “to nije...

Komentari

Pogled u povijest nekad može biti vrlo poučan. Tijekom velike financijske krize 2008. godine svijet je izgledao kao da je na rubu sloma.

Lifestyle

Domaći trkački startup SightRun koji trčanje povezuje s upoznavanjem nove destinacije, ušao je u novu godinu s iOS aplikacijom.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.