Otvorene prijave u novi ZIP startup program

Nakon što je početkom ljeta i sedma generacija startup timova uspješno završila “Startup program” Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, došao je na red i novi proces prijava i odabira startup timova koji će se inkubirati u ZIP-u u iduća četiri mjeseca.

Stoga, ako razmišljate kako pokoriti svijet sa svojom idejom, ako imate već neki prototip ili ako ste taman izašli ili ste pred sami izlazak na tržište, ZIP je pravo mjesto za vas.

Prijave su službeno otvorene od danas na zipzg.com, a trajat će do 20. rujna ove godine, nakon čega slijedi selekcija timova, od kojih će oni najinteresantniji biti pozvani u ZIP predstaviti se uživo.

Svaka generacija okupi do 10-ak timova iz raznih područja, a u četiri mjeseca inkubacije, osim prostora za rad i redovite edukacije, nudi im se i pomoć od prilično široke i iskusne mreže mentora, što domaćih poduzetnika i stručnjaka, što stranih (http://zipzg.com/ljudi).

Nakon četiri intenzivna mjeseca inkubacije, startup timovima se nudi mogućnost ostvarivanja početne investicije do 10.000 funti (zahvaljujući uspješnoj “equity crowdfunding” kampanji na platformi Seedrs.com sredinom prošle godine na kojoj je od 190 individualnih investitora prikupljeno 68.700 funti, odnosno 660.000 kuna). Timovi koji su dosad ostvarili investicije nakon prođenog ZIP Startup programa su Thorium A+, SnapTap i Tutotod, a investicije od strane vanjskih investitora su ostvarili i MobiCon, Fashable, Colomb.io, HockeyCoachVision, Greenpie i Madbarz.

Ako ste se našli u ovome, ne čekajte previše, ZIP-ovci cijene rane prijave, više informacija možete pronaći na zipzg.com/cesta-pitanja/, a možete ih i kontaktirati putem Facebooka i Twittera.

 

Podijeli

Odgovori

Top