Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Otvorene prijave za poduzeća na petnaestom Job Fairu!

Ove će se godine 13. i 14. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva tradicionalno održati Job Fair – najveći sajam poslova u Hrvatskoj.

Ove će se godine 13. i 14. svibnja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva tradicionalno održati Job Fair – najveći sajam poslova u Hrvatskoj – čime će fakultet još jednom postati žarišna točka okupljanja nekoliko tisuća studenata i preko sto poduzeća! Sajam organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

Uključite se na vrijeme!

Prijave za poduzeća otvorene su do 21. veljače, a prijaviti se možete putem službene internetske stranice Job Faira. Pozivamo poduzeća da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na jedinstvenom, dvodnevnom događaju koji svake godine okuplja perspektivne studente i uspješna poduzeća. Ponudu za ovogodišnji Job Fair možete zatražiti putem e-maila [email protected]

Petnaesti Job Fair u konferencijskom tonu

Značajnost petnaestog izdanja Job Faira leži u tome što on poprima oblik konferencije. Tako će, uz standardni program, zainteresirani studenti dobiti priliku iz prve ruke saznati zanimljivosti o projektima, tehnologijama i specifičnim vještinama kroz tematske talkove, koje će predstavnici pojedinih poduzeća održati na pozornici KSET-a. Uz navedene tematske talkove, KSET će za vrijeme dvodnevnog sajma ugostiti stručnjake iz poslovne i znanstvene sfere na dva panela, čime će studenti dobiti priliku sudjelovanja u uzbudljivim raspravama.

Neke stvari (nikad) se ne mijenjaju

Predstavnici uspješnih domaćih, regionalnih i inozemnih poduzeća će na svojim štandovima, koji će se tradicionalno protezati kroz prizemlje FER-a, studentima imati priliku predstaviti otvorene pozicije te detaljnije opisati obveze i zadatke koje iste podrazumijevaju, kao i dodatne prilike i pogodnosti koje otvaraju. U nekima od ovih zadataka studenti će se imati priliku okušati u sklopu edukativnih praktičnih radionica, namijenjenih stjecanju u praksi korisnih i primjenjivih znanja.

Prvi dan zaključujemo svojevrsnim team buildingom

Iako je bogati dnevni program itekako dovoljan za uspješan lov na nove karijere, posjetitelji će po završetku prvog dana sajma dobiti dodatnu priliku za razgovor s potencijalnim poslodavcima i kolegama u još opuštenijoj atmosferi – uz tematske koktele na Loosen up partyju, koji će se i ove godine održati u KSET-u.

Za više informacija pratite našu Job Fair internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.