Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Otvorene prijave za University Trading Tournament, regionalno natjecanje u trgovanju vrijednosnim papirima

University Trading Tournament natjecanje je u trgovanju vrijednosnim papirima. Projekt je 2015. godine pokrenula studentska udruga Financijski klub koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Cilj je pružiti mogućnost studentima koje zanimaju financije da  prošire znanja o financijskim tržištima te steknu osjećaj primjene tog znanja u praksi. Trenutno je University Trading Tournament (UTT) jedino takvo studentsko natjecanje, a traje od 3. travnja  do 13. svibnja. Osim znanja i novih vještina, natjecatelji imaju priliku osvojiti brojne nagrade za koje je osiguran fond od preko 25.000 kn. Na UTT mogu se prijaviti sve zainteresirane osobe, a rok za prijavu je 3. travnja.

Trgovanje iz udobnosti vlastitog doma

Natjecanje se odvija na virtualnoj burzi kojoj se pristupa putem računala ili mobilne aplikacije. Prijavom na natjecanje, sudionici dobivaju sve upute za otvaranje osobnog računa na virtualnoj burzi te sami odlučuju  tijekom radnih dana burze kada i odakle žele trgovati tj. natjecati se.

Edukacija i primjena na tržištu

Dva tjedna prije početka samog natjecanja bit će održano 5 edukativnih predavanja kako bi natjecatelje upoznali s funkcioniranjem financijskih tržišta, pravilima natjecanja i načinu trgovanja vrijednosnim papirima. Uz to će svi zainteresirani imati priliku naučiti osnove tehničke, fundamentalne i investicijske analize.

Do nagrada ulaganjem u strane valute i dionice

Natjecanje se sastoji od šest tjedana, tj. dva tjedna po tri runde. U svakoj rundi natjecatelji imaju na raspolaganju određeni broj virtualnih dolara te imaju apsolutnu slobodu što se tiče ulaganja u različite instrumente. Pobjednik je onaj tko ima najveći zbroj bodova prve, druge i treće runde, tj. završni rezultat.

Uz generalnog partnera Admiral Markets-a, važnost ovog projekta prepoznale su investicijska kuća Positive Equity i Zagrebačka burza.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti web stranicu www.finance.hr/tournament.

 


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.