Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Marketing i prodaja

Otvorene prijave za Young Lions Croatia

U četvrtak, 9. veljače, službeno su otvorene prijave za drugo izdanje natjecanja namijenjeno mladim agencijskim profesionalcima, Young Lions Croatia, koje će se održati u sklopu festivala Dani komunikacija. Uz priznanje struke, mlade članove agencija i pobjednike natjecanja čeka vrijedna nagrada i sudjelovanje na globalnom natjecanju Young Lions u Cannesu. Prijave za Young Lions Croatia otvorene su do 15. ožujka, a natjecatelji mogu odmjeriti snage u tri kategorije – Cyber, Design i PR.

U sklopu natjecanja Young Lions Croatia testiraju se vještine, znanja i kreativnost mladih timova, koji moraju u roku od 24 sata od prezentiranog briefa producirati kampanju i to u potpunosti odvojeni od svojih senior direktora i klijenata. U natjecanju sudjeluje tim od dva mlada profesionalca do 30 godina starosti, a prijave su moguće u sveukupno tri kategorije, Cyber, Design i PR, pri čemu je kategorija za mlade profesionalce iz područja odnosa s javnošću glavna novost ovogodišnjeg izdanja.

Uz podupiranje mladih snaga, posebnost natjecanja Young Lions Croatia je i njegov humanitarni karakter. Naime, klijent za kojega se kreira kampanja je neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva koja sve producirane materijale dobiva na korištenje bez naknade.

Pobjednički tim koji osvoji Grand Prix predstavljat će Hrvatsku na svjetskom natjecanju Young Lions, koje se održava od 17. do 24. lipnja u Cannesu, a čeka ih i nagrada u vrijednosti od gotovo 40.000 kuna za troškove puta, smještaja i kotizacija.

Natjecanje Young Lions Croatia organizira HURA u sklopu festivala Dani komunikacija, koji će se održati od 30. ožujka do 2. travnja u Hotelu Lone u Rovinju. Glavni pokrovitelj hrvatskog izdanja natjecanja je Stega Tisak. Sve informacije o načinu prijave, smjernice za natjecanje i opisi kategorija dostupni su na službenim stranicama festivala Dani komunikacija www.danikomunikacija.com.

Pročitajte još:

Lifestyle

Najbolji tim imat će čast hrvatsku kreativnost predstaviti na natjecanju Cannes Young Lions te iskusiti nevjerojatnu energiju kanskog festivala.

Ekonomija

Otvorene su prijave za natjecanje Young Lions Croatia, koje će se održati u Zagrebu 4. i 5. ožujka 2022. u partnerstvu s E.ON Hrvatska.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.