Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Otvorene su prijave poduzeća za ovogodišnji Career Speed Dating!

Career Speed Dating otvorio je svoje prijave za poduzeća koje traju do petka, 30. rujna 2022. godine. 

Career Speed Dating otvorio je svoje prijave za poduzeća koje traju do petka, 30. rujna 2022. godine

Ovogodišnje izdanje događaja koji povezuje speed date i informativni razgovor održat će se 15. prosinca 2022. godine u svojoj online inačici. Organizatori događaja, Centar karijera  FER-a i eSTUDENT, pozivaju vas da prijavite svoje poduzeće u sljedeća tri tjedna kako biste se povezali s budućim inženjerkama i inženjerima koji su u potrazi za prilikom da pokažu svoje znanje i želju za daljnjim učenjem. 

Razloga za prijavu je mnogo

Kroz osmominutne razgovore upoznat ćete 36 studentica i studenata tehničkih i STEM usmjerenja, a nakon speed datea obje strane sudjeluju u davanju povratne informacije na tijek razgovora.  Predstavite svoje poduzeće na Career Speed Datingu akademskoj zajednici i uz to prezentirajte mogućnosti koje možete pružiti zainteresiranim studenticama i studentima. 

Create Your Core Connection!

Budite dio sedmog Career Speed Datinga i svojom prijavom upotpunite ovaj događaj. Sve novosti i informacije o događaju možete pratiti na službenoj stranici i na društvenim mrežama Career Speed Datinga – LinkedIn, Instagram i Facebook.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.