Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Otvorene su prijave za prvi pravni hackathon LegalHack!

LegalHack hackathon spoj je prava i tehnologije u obliku trodnevnog natjecanja na kojem će sudionici pravno usmjeriti razvoj nove tehnologije te predložiti odgovore na izazove koje ona nosi sa sobom.

Studentska udruga Meritokrat pod sloganom Umjetna inteligencija kroz oči prava organizira LegalHack hackathon, prvi pravni hackathon u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe.

Hackathon je izvedenica riječi ‘’hack’’, inovativnog rješavanja problema, i ‘’marathon’’, dinamičnog događaja u trajanju od nekoliko sati do nekoliko dana. LegalHack hackathon spoj je prava i tehnologije u obliku trodnevnog natjecanja na kojem će sudionici pravno usmjeriti razvoj nove tehnologije te predložiti odgovore na izazove koje ona nosi sa sobom.

LegalHack od 4. do 6. ožujka

LegalHack održat će se od 4. do 6. ožujka 2021., i to u potpunosti online, što omogućava sudjelovanje bez obzira gdje se nalazili. Ovogodišnji zadatak ‘’AI u službi zdravstva’’ za cilj ima osmisliti inovativno i kreativno regulatorno rješenje za primjenu umjetne inteligencije u zdravstvu s ciljem poboljšanja zdravstvenog sustava.

Timovi će od otvorenja projekta 4. ožujka imati 24 sata za izradu svojih rješenja, a na raspolaganju će im biti Legal i Tech mentori koji će svojim stručnim znanjem pomoći u razvoju kreativnih i inovativnih odgovora na izazove koje postavlja razvoj tehnologije.

Hackathon je namijenjen svim studentima u Republici Hrvatskoj, bez obzira na studijski smjer i predznanje, a prijaviti se moguće u timu od 3 do 5 članova.

Više o uvjetima za prijavu pročitajte u Pravilima sudjelovanja.

Za sudionike koji nemaju svoj tim, a voljeli bi sudjelovati ili samo žele svom timu priključiti pojačanje, pripremili smo Facebook grupu kojoj se moguće priključiti i pronaći svoj savršen tim!

Prijave za LegalHack bit će otvorene do 27. veljače u 23:59 putem forme za prijavu.  Pozivamo vas da nam se priključite, a u međuvremenu nas možete pratiti  putem društvenih mreža, Facebooka i Instagrama, LinkedIna te web stranice Udruge.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.