Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Ovo je najbolja banka. Odabrali hrvatski građani

U recentnim Best Buy Award istraživanjima koja su obuhvatila mjerenje iskustva i mišljenje, kako građana, tako i poslovnog sektora, o zadovoljstvu bankarskim uslugama kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete, PBZ je osvojio prva mjesta, i najveći broj glasova u svim najbitnijim bankarskim kategorijama.

U recentnim Best Buy Award istraživanjima koja su obuhvatila mjerenje iskustva i mišljenje, kako građana, tako i poslovnog sektora, o zadovoljstvu bankarskim uslugama kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete, PBZ je osvojio prva mjesta, i najveći broj glasova u svim najbitnijim bankarskim kategorijama.

PBZ – Br. 1 i prema izboru građanstva

PBZ je osvojio prvo mjesto kategorije “Banka općenito”, kao i prvo mjesto kategorije “Tekući računi građana” u istraživanju Best Buy Award na nacionalno reprezentativnom uzorku, provedenom u srpnju 2012., od strane Centra za istraživanje tržišta GfK iz Zagreba, metodom CATI – DEEPMA (Computer Assisted Telephone Interviewing – Deep Mind Awareness)

Vodeća pozicija PBZ-a, kada se mjeri omjer cijene i kvalitete bankarskih usluga od strane građana, potvrđena je u istraživanju Internet – Best Buy Award provedenom od strane švicarske kuće ICERTIAS – International Certification Association, tijekom mjeseca listopada (1.200 ispitanika – isključivo korisnici interneta u Hrvatskoj – CAWI-DEEPMA metodologija) u kojem je PBZ ponovno u istoj kategoriji (bankarske usluge općenito) osvojio vodeću poziciju.

PBZ – Br. 1 i prema izboru poslovnih korisnika

Izvrsnost svojih bankarskih usluga, PBZ je potvrdio i u Business Best Buy Award istraživanju metodologijom CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) provedenom tijekom mjeseca rujna ove godine na 1.228 ispitanika – isključivo poslovnih osoba: vlasnika tvrtki, glavnih direktora, direktora sektora, rukovoditelja, voditelja projekata i sl.

U ovom Business Best Buy Award istraživanju – prvom ove vrste u Hrvatskoj, PBZ je također osvojio prvo mjesto u glavnoj istraženoj bankarskoj kategoriji: “Bankarske usluge za tvrtke i poslovne korisnike”.

Ispitanicima u sva tri navedena Best Buy Award istraživanja, iz srpnja, rujna i listopada, odgovori nisu bili sugerirani, te su oni sami mogli slobodno navoditi naziv bilo koje banke za koju smatraju da im na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete bankarskih usluga.

Prema međunarodnim standardima

Istraživanja Best Buy Award provode se u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Osnovna je misija Best Buy Award istraživanja dobivanje uvida u iskustvo i percepciju stanovnika Hrvatske o proizvodima i uslugama za koje se smatra da daju najbolji omjer kvalitete i cijene (tzv. best buy) od strane samih korisnika.

Cilj projekta i certifikata “Best Buy Award” je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim na hrvatskom tržištu roba i usluga.

Best Buy Award je projekt švicarske kuće ICERTIAS – International Certification Association, kojeg u hrvatskoj provodi tvrtka Axios u partnerskoj suradnji s vodećom svjetskom konzultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers).


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.