Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Partnerska povezanost malih trgovaca i VELPRO-a

Uspješnu višegodišnju suradnju i podršku malim trgovcima u Hrvatskoj, VELPRO je dodatno potvrdio potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji sa svim udruženjima malih trgovaca Republike Hrvatske. Sporazum je potpisan sa Savezom udruga malih trgovaca, Udrugom trgovaca Sisak, Udrugom trgovaca Zadarske županije, Udrugom trgovaca Sjever Plus i Udrugom trgovaca Splitsko-dalmatinske županije. VELPRO od svog osnutka uspješno surađuje s malim trgovcima, a partnerski odnos se kontinuirano proširuje kroz različite projekte koji za cilj imaju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Hrvatskoj. Kroz različite programe malim trgovcima omogućuje se smanjenje troškova, implementacija suvremenih maloprodajnih praksi i znanja te ukupno povećanje efikasnosti poslovanja.

 „Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih težnji za unaprijeđenjem svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i VELPRO-a, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine.“ – izjavio je Zoran Mitreski, direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu.

„Nastavak dugogodišnje partnerske suradnje s VELPRO-m kao najvećom hrvatskom veleprodajom omogućuje našim članovima još povoljnije uvjete nabave robe i usluga, ali osigurava i dugoročnu stabilnost poslovanja i konkurentnost na izuzetno kompetitivnom europskom tržištu. Povezivanje malih trgovaca u okviru Saveza iznimno je važno za opstanak i razvoj male trgovine u Hrvatskoj“ – izjavio je Ivan Čibarić, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske.

Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije, kao i Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak, nakon potpisivanja Ugovora sa Zoranom Mitreskim, direktorom Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu najavili su još kvalitetniju suradnju.

„Potpisivanje ovog Sporazuma iznimno je bitno za sve članove našeg udruženja, budući da se radi o važnom načinu promicanja interesa malih trgovaca u Hrvatskoj.“ – izjavio je Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak.

S njim se složio i Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije te dodao: „Uspjeh u trgovini je usko vezan s partnerstvima s dobavljačima, kao i kupcima, a zajednički cilj udruženja malih trgovaca i VELPRO-a je povećati dodatnu vrijednost na principima održivog razvoja.“

Sporazum o poslovnoj suradnji s VELPRO-m potpisali su i Oliver Vuletić, predsjednik Udruge trgovaca Splitsko-dalmatinske županije i Čedomir Momčilović, predsjednik Udruge trgovaca Sjever Plus koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te još jednom naglasio važnost ovog Sporazuma za stvaranje pozitivnih trendova u tradicionalnoj maloprodaji i njezinom opstanku.

VELPRO, kroz svoja 23 veleprodajna centra diljem Hrvatske, profesionalnim pristupom, kvalitetom i širinom asortimana i usluga, u potpunosti odgovara zahtjevima i potrebama kupaca tijekom cijele godine. Na više od 90.000 m² skladišnog prostora u 23 veleprodajna centra kupcima je svakodnevno na raspolaganju više od 8000 različitih artikala. Svojom raširenom logističkom mrežom VELPRO osigurava isporuku u svim dijelovima Hrvatske, a širinom asortimana omogućuje cjelovitu opskrbu na jednom mjestu.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.