Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Partnerska povezanost malih trgovaca i VELPRO-a

Uspješnu višegodišnju suradnju i podršku malim trgovcima u Hrvatskoj, VELPRO je dodatno potvrdio potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji sa svim udruženjima malih trgovaca Republike Hrvatske. Sporazum je potpisan sa Savezom udruga malih trgovaca, Udrugom trgovaca Sisak, Udrugom trgovaca Zadarske županije, Udrugom trgovaca Sjever Plus i Udrugom trgovaca Splitsko-dalmatinske županije. VELPRO od svog osnutka uspješno surađuje s malim trgovcima, a partnerski odnos se kontinuirano proširuje kroz različite projekte koji za cilj imaju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Hrvatskoj. Kroz različite programe malim trgovcima omogućuje se smanjenje troškova, implementacija suvremenih maloprodajnih praksi i znanja te ukupno povećanje efikasnosti poslovanja.

 „Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih težnji za unaprijeđenjem svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i VELPRO-a, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine.“ – izjavio je Zoran Mitreski, direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu.

„Nastavak dugogodišnje partnerske suradnje s VELPRO-m kao najvećom hrvatskom veleprodajom omogućuje našim članovima još povoljnije uvjete nabave robe i usluga, ali osigurava i dugoročnu stabilnost poslovanja i konkurentnost na izuzetno kompetitivnom europskom tržištu. Povezivanje malih trgovaca u okviru Saveza iznimno je važno za opstanak i razvoj male trgovine u Hrvatskoj“ – izjavio je Ivan Čibarić, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske.

Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije, kao i Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak, nakon potpisivanja Ugovora sa Zoranom Mitreskim, direktorom Poslovnog područja veleprodaje i distribucije u Konzumu najavili su još kvalitetniju suradnju.

„Potpisivanje ovog Sporazuma iznimno je bitno za sve članove našeg udruženja, budući da se radi o važnom načinu promicanja interesa malih trgovaca u Hrvatskoj.“ – izjavio je Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak.

S njim se složio i Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije te dodao: „Uspjeh u trgovini je usko vezan s partnerstvima s dobavljačima, kao i kupcima, a zajednički cilj udruženja malih trgovaca i VELPRO-a je povećati dodatnu vrijednost na principima održivog razvoja.“

Sporazum o poslovnoj suradnji s VELPRO-m potpisali su i Oliver Vuletić, predsjednik Udruge trgovaca Splitsko-dalmatinske županije i Čedomir Momčilović, predsjednik Udruge trgovaca Sjever Plus koji je izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te još jednom naglasio važnost ovog Sporazuma za stvaranje pozitivnih trendova u tradicionalnoj maloprodaji i njezinom opstanku.

VELPRO, kroz svoja 23 veleprodajna centra diljem Hrvatske, profesionalnim pristupom, kvalitetom i širinom asortimana i usluga, u potpunosti odgovara zahtjevima i potrebama kupaca tijekom cijele godine. Na više od 90.000 m² skladišnog prostora u 23 veleprodajna centra kupcima je svakodnevno na raspolaganju više od 8000 različitih artikala. Svojom raširenom logističkom mrežom VELPRO osigurava isporuku u svim dijelovima Hrvatske, a širinom asortimana omogućuje cjelovitu opskrbu na jednom mjestu.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.