Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Partnerstva s tvrtkama i PR agencijama za kvalitetniji studij komunikacijskog menadžmenta

Svjesni činjenice da studentima tijekom školovanja nedostaje prakse i stručnog usavršavanja, na Bernaysu snažan naglasak stavljaju na suradnju s tržištem te najavljuju nova partnerstva koja će predstavljati idealnu nadopunu studijskim programima i nastavi.

Svjesni činjenice da studentima tijekom školovanja nedostaje prakse i stručnog usavršavanja, na Bernaysu snažan naglasak stavljaju na suradnju s tržištem te najavljuju nova partnerstva koja će predstavljati idealnu nadopunu studijskim programima i nastavi.

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment užurbano se priprema za početak akademske godine 2013/2014. Uprava Bernaysa tako je u proteklih nekoliko mjeseci dogovorila čitav niz partnerstava koja će studentima omogućiti upravo ono što je ključno za njihove karijere – stjecanje iskustva iz prakse. Iz Bernaysa doznajemo kako su potpisani sporazumi o suradnji s više od desetak tvrtki i agencija za odnose s javnošću, među kojima su dosad Media Val, Preclarus komunikacije, Hauska & Partner, Dialog komunikacije i Coris Educa. Osim s agencijama, Bernays je sklopio suradnju i s H1 Telekomom te izdavačkom kućom Profil International.

Svjesni činjenice da studentima tijekom školovanja nedostaje prakse i stručnog usavršavanja, na Bernaysu snažan naglasak stavljaju na suradnju s tržištem te najavljuju nova partnerstva koja će predstavljati idealnu nadopunu studijskim programima i nastavi. „Glavni problem današnjih studija je u tome što studenti nakon diplome još uvijek nisu spremni za tržište rada jer im nedostaje ono najvažnije – praksa. Nama je to bilo primarno pitanje koje smo riješili na najbolji mogući način, a to je kombinacijom teorije i prakse za vrijeme studija kroz Bernaysovu mrežu partnera i partnerskih institucija. Partnerske institucije su na taj način, u pravom smislu te riječi – partneri, koji zajedno s predavačima sudjeluju u kreiranju potpuno obrazovanih osoba u odnosima s javnošću s prijeko potrebnim iskustvom što je jedna od najvećih prednosti Bernaysa.“ – komentirao je mr. sc. Damir Jugo, dekan Bernaysa.

Posebna novost koju donosi Bernays je kontinuirano praćenje studenta od početka studiranja do njihove diplome te usmjeravanje studenata kroz prepoznavanje vlastitih jakih strana i nedostataka. Bernaysov partner u navedenom dodatnom usavršavanju studenata je Coris Educa – agencija za razvoj ljudskih potencijala koja će provođenjem Success Insights metode pridonositi razvoju svakog pojedinog studenta te pomno planirati razvoj karijere uz stručnjake za razvoj ljudskih potencijala.

Podsjetimo, Bernays upisuje studente na preddiplomski stručni studij “Mediji i kultura društva” te specijalistički diplomski stručni studij “Odnosi s javnostima”. Prijave za sljedeći upisni rok podnose se do 24. rujna osobno u Upisnom uredu, Ratkajev prolaz 8, a drugi jesenski rok otvoren je do 28. listopada. Izvedbeni plan studija i sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj stranici www.bernays.hr i Facebook stranici Edward Bernays prva visoka škola za komunikacijski menadžment.

Napisao

Pročitajte još:

Nekretnine

Raznolikost cijena ovisno o lokaciji, nedostatak određenih tipova stanova te porast cijena nekretnina predstavljaju izazove za kupce stanova na dinamičnom zagrebačkom tržištu.

Komentari

Na godišnjoj je razini BDP u prvom kvartalu 2023. rastao 2,8% uz umjeren rast svih ključnih elemenata te blagi realan pad uvoza. Još važnije,...

Ljudski resursi

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Poduzeća

Coface je globalni lider u kreditnom osiguranju i upravljanju rizicima posljednjih 75 godina.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.