Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Personalizirajte vaš uredski prostor [FOTO]

Ako radno vrijeme provodite u polupraznim prostorijama koje nazivate svojim uredom, vrijeme je za promjene koje će vas odmaknuti od dosade, sivila i manjka produktivnosti.

Ako radno vrijeme provodite u polupraznim prostorijama koje nazivate svojim uredom, vrijeme je za promjene koje će vas odmaknuti od dosade, sivila i manjka produktivnosti.

Brza, jednostavna, kreativna i jeftina rješenja put su do prostorija ispunjenih osobnoću u kojima će se vaši klijenti osjećati ugodno. U sljedećih nekoliko savjeta donosimo rješenja kojima to možete i postići.

Fotografije

Slike na radnom stolu vam možda zvuče smiješno i kao nešto što samo vidite u filmovima, no ‘prisutnost’ vaših najdražih i u uredskim prostorijama će vas opuštati, veseliti, podsjećati zašto se trudite i potaknuti da svoj posao konstantno ‘gurate’ naprijed.

Knjige, časopisi, stručna literatura

Literaturom i materijalima za čitanje ne samo da možete popuniti prazne police u vašem uredu već će one učiniti prostor ‘opuštenijim’ mjestom, odavati će jednu nit osobnosti, a i vaši klijenti će imati što za pročitati ako vas neko vrijeme moraju čekati.

Pribor i uredski materijal u boji

Iako je riječ o poslovnim prostorijama, kojima želite ostaviti dojam poslovnog čovjeka koji svoj svoj posao shvaća ozbiljno, to ne znači da sve mora biti bijelo, sivo i crno. Malo boje će razveseliti prostor, u kojem će vama i svima drugima biti ugodnije boraviti.

Jedan otkačen komad namještaja

Čak i ako je u vašem uredu jednostavan namještaj, tipičan za urede, ‘razbijte’ monotoniju jednim otkačenim komadom namještaja koji ne mora biti skupocjen ‘pothvat’. Policom za uredske spise, lampom ili foteljom koja odiše stilom vaš ured će ‘pobjeći’ od dosade, a vaši klijenti i poslovni partneri bi mogli pomisliti da ste osoba koja ima crtu za inovativna i kreativna rješenja.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Google Karte će prikazati i onu koja je najštedljivija, ako slučajno nije i najbrža.

Edukacija

Infobip, globalna komunikacijska cloud platforma i vodeća IT kompanija u regiji, pokrenula je s američkim tvrtkama Google i Goldman Sachs poseban program mentorstva za...

Novosti

Ne čudi da su se na Googleu najviše pretraživali pojmovi vezani uz Europsko prvenstvo u nogometu 2021. koje se od 11. lipnja do 11....

Marketing i prodaja

Ovaj tehnološki gigant neprekidno radi na unapređenju svog algoritma i načina rada tražilice, ali i internih SEO pravila i smjernica.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.