Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

P&G se još jednom našao na listi najboljih poslodavaca

Inovativnim i kvalitetnim HR praksama Procter & Gamble ponovno je zadovoljio kriterije nezavisnih HR stručnjaka te tako obnovio titulu nositelja certifikata Poslodavac Partner.

Inovativnim i kvalitetnim HR praksama Procter & Gamble ponovno je zadovoljio kriterije nezavisnih HR stručnjaka te tako obnovio titulu nositelja certifikata Poslodavac Partner. Globalna kompanija s uredima u Hrvatskoj je devetu godinu zaredom pokazala da su zaposlenici ključ njihovog uspjeha te da im je njihovo zadovoljstvo od iznimne važnosti.

„Certifikat Poslodavac Partner potvrđuje da naše poslovne prakse i svakodnevno ulaganje u zaposlenike organizaciji donose željene rezultate. Od prvog dana u kompaniji svim zaposlenicima pružamo priliku da pokažu odgovornost, pristupe izazovnim poslovnim zadacima te ponude inovativna rješenja, ali i mogućnost osobnog te profesionalnog razvoja u dinamičnoj okolini za rad. Kontinuirano osluškujemo trendove na tržištu rada te nastavljamo s praksama koje osiguravaju stabilnost organizacije i zadovoljstvo zaposlenika. Priznanja poput Certifikata Poslodavac Partner motivacija su da nastavimo sa zapošljavanjem kvalitetnog kadra te podižemo ljestvicu sebi, ali i drugima u ovoj industriji“, rekla je Vedra Regul Erent Ondrušek, voditeljica ljudskih resursa u P&G-u.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje SELECTIO Grupa, najveća grupacija za savjetovanje u ljudskim resursima. Prilikom dodjeljivanja ovog certifikata koriste se metodologijom osmišljenom 2005. godine koja se od onda kontinuirano revidira i prilagođava svjetskim trendovima te potrebama zaposlenika.

„Velika je čast ponovno se naći u krugu najboljih hrvatskih poslodavaca. Priznanje Poslodavac Partner od iznimne je važnosti jer je proizašlo iz ocjenjivanja zadovoljstva naših zaposlenika. Ponosni smo što i na lokalnoj razini zaposlenicima pružamo kvalitetu rada kao i u drugim P&G uredima, odnosno zadržali smo kvalitetu rada koja je utkana u srž naše kompanije. Ovo prestižno priznanje nam je samo poticaj da u budućnosti budemo još bolji“, rekla je Nikolina Silov Konjevoda, generalna direktorica Procter & Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju.

Danas je Poslodavac Partner proveden u više od 200 organizacija iz preko deset zemalja, a zanimljivo je da su neke organizacije uvrstile certifikat kao ključni pokazatelj uspješnosti HR odjela, čime je on postao puno više od priznanja.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Postoje različiti oblici kontaktiranja potencijalnih poslodavaca tijekom traženja posla, a otvorena molba samo je jedan od njih.

Lifestyle

Burnout sindrom može biti dugotrajan proces koji se manifestira na različite načine.

Financije

Prema anketi koju je proveo MojPosao, u kojoj je sudjelovalo 674 ispitanika, gotovo polovina ispitanika (49 posto) smatra kako će uvođenjem ove Direktive doći...

Ljudski resursi

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.