Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

PIK Vrbovec nositelj nagrade Best Buy

Proizvodi PIK Vrbovca – PIK Zlatna kuhana šunka i PIK Mortadela plasirali su se na sam vrh Best Buy međunarodnog certifikacijskog projekta, kao proizvodi koji nude najveću vrijednost za novac.

Nositelj Best Buy Award nagrade za svaku kategoriju može biti samo jedan proizvod odnosno usluga  – onaj koji osvoji najveći broj glasova hrvatskih potrošača. Tako su već svima poznati PIK-ovi proizvodi, PIK Zlatna kuhana šunka i PIK Mortadela proglašeni proizvodima s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

PIK Zlatnu kuhanu šunku krasi vrhunska kvaliteta zbog koje je prvi izbor potrošača već dugi niz godina. Samo 2 posto masnoće i visoka proteinska vrijednost čine ju odličnim odabirom za zdravu i uravnoteženu prehranu. PIK Mortadela proizvodi se od biranih sirovina, dodataka i začina, prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi koja oduševljava svakog ljubitelja profinjenih aroma. Važno je istaknuti kako PIK Zlatna kuhana šunka i PIK Mortadela ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten niti soju.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u kvalitetu proizvoda i praćenju trendova te poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i potrošaču, PIK Vrbovec prepoznatljiv je brend i tržišni lider u Hrvatskoj, što dodatno potvrđuje i ovo priznanje. Drago nam je što potrošači već godinama prepoznaju kvalitetu PIK-ovih proizvoda i ukazuju nam svoje povjerenje jer to je svakako motiv koji nas pokreće.“, istaknula je Tihana Vujčić, direktorica Marketinga PIK Vrbovca.

Best Buy Award projekt je švicarske organizacije ICERTIAS – International Certification Association GmbHa , a osnovni cilj istraživanja je dobivanje uvida u iskustvo i percepciju stanovnika Republike Hrvatske o robnim markama proizvoda i usluga.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.