Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

“Plan Your success”

30. rujna svakako upišite u svoje kalendare i podsjetnike jer će se u hotelu Antunović u Zagrebu s početkom u 9 sati održati seminar na kojem će dr. Jose Manuel Torres osobno predstaviti svoju metodu „Plan your success” (Planiraj svoj uspjeh). Radi se o poslovnom i organizacijskom konceptu koji drastično utječe na poboljšanje poslovanja i produktivnosti i zbog toga neizostavno trebate doći na taj seminar.

Naime, Infiniti komunikacije su nedavno na hrvatsko tržište uveli svjetski priznatu metodu “Plan Your success”. U lipnju ove godine smo u Zagrebu predstavili metodu i njezinog tvorca dr. Jose Manuel Toressa velikom broju hrvatskih poduzetnika i novinara. Na seminaru 30. rujna biti će u potpunosti predstavljen sistem rada i primjene metode, kao i svi alati kako na brz, jednostavan i učinkovit način povećati produktivnost svakog pojedinca u kolektivu s konačnim ciljem povećanja produktivnosti cijele organizacije.
Također je ključan dio “time managementa” koji doslovno u par tjedana dovede kako posao, tako i privatan život na visoko produktivnu razinu.

Metodu „Plan Your success“ smo prije pola godine primijenili unutar naše kompanije što je rezultiralo povećanjem produktivnosti od 30 do 130% na pojedinačnoj razini.
„Primjenom metode ‘Plan Your Success’ na naš prodajni tim, podigli smo pojedinačne rezultate od 30 do 130% u roku od 3 mjeseca. Osobno, primjena alata i tehnika planiranja te upravljanja vremenom omogućila mi je vrijeme za bavljenje ključnim stvarima kako u poslu tako i u životu“, rekao je o metodi Željko Jukić, CEO Infiniti komunikacije.

Jose Manuel Torres, jedan je od vodećih europskih, ali i svjetskih eksperata u sferi poslovne edukacije i već godinama uspješno implementira koncept ”Plan Your success”, kao licencirani model koji uspješno mijenja i eksponencijalno ubrzava poslovanje, kako malih i srednjih tvrtki, multinacionalki, ali i lokalnih sredina i javne uprave.

Torres je autor nekoliko poslovnih bestselera, motivacijski govornik, ali i vrhunski sportaš triatlonac, sudionik nekoliko utrka Iron men. Riječ je o čovjeku ogromnog znanja, neiscrpne energije i neodoljive karizme, koji podučava i inspirira neke od vodećih europskih lidera.

Njegovo viđenje i koncept promjena koje podučava kroz platformu ”Plan Your success”, međunarodno je priznata metoda, do sada testirana u 300- tinjak vodećih kompanija diljem svijeta. Pojedinci i kompanije, kao i javni sektor koji usvoje i primjenjuju poslovni i organizacijski koncept ovog stručnjaka unutar nekoliko mjeseci drastično poboljšavaju poslovanje, a učinkovitost se povećava od 50 do 100 posto.
Više informacija možete dobiti i osigurati svoje mjesto, na internet stranici Plan Your Success Croatia


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.