Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

“Hrvatska je uspavana ljepotica”

Hrvatska je kao uspavana ljepotica, zadnji je trenutak da se probudi, ili će spavati još sto godina. Živimo u vremenu promjena i ne pobjeđuju najpametniji, nego najbrži. Ono što je izazov za kompanije , kao i za države je pretvoriti neizbježnu  promjenu u progres, jer promjena je neminovna. Međutim ,ako nije planirana i promišljena, najčešće je na lošije”, naglasio je dr. ekonomije Jose Manuel Torres  na konferenciji za medije, najavljujući tako sljedeću konferenciju ”Ubrzajmo Hrvatsku”, koja će biti održana u rujnu ove godine.

Naime, Jose Manuel Torres, jedan je od vodećih europskih, ali i svjetskih  eksperata u sferi poslovne edukacije  i već godinama uspješno implementira koncept ”Planiraj svoj uspjeh”, kao licencirani model  koji uspješno mijenja i eksponencijalno ubrzava poslovanje, kako malih i srednjih tvrtki, multinacionalki,  ali  i lokalnih sredina i javne uprave. Stoga je u organizaciji agencije Infiniti komunikacije održao u zagrebačkom hotelu Hilton u četvrtak, 18. lipnja predavanje pred mnoštvom zainteresiranih slušatelja na tu temu.

Torres je inače inžinjer i doktor ekonomije, koji se školovao i  doktorirao u SAD-u , autor je nekoliko poslovnih bestselera,  motivacijski govornik, ali i vrhunski  sportaš  triatlonac, sudionik  nekoliko utrka IRON MEN.

Riječ je o čovjeku ogromnog znanja,  neiscrpne energije i neodoljive karizme, koji  podučava i inspirira neke od vodećih europskih lidera. Njegovo viđenje i koncept promjena koje podučava  kroz platformu ‘‘Planirajte svoj uspjeh”,  međunarodno je priznata metoda, do sada testirana u 300- tinjak vodećih kompanija  diljem svijeta.

Pojedinci  i kompanije, kao i javni  sektor  koji usvoje i primjenjuju poslovni i organizacijski koncept  ovog stručnjaka unutar nekoliko mjeseci  drastično  poboljšavaju poslovanje, a učinkovitost se povećava od 50 do 100 posto.

Stoga je dr. Jose Manuel  Torres ponovo gost u Hrvatskoj na velikoj konferenciji  ”UBRZAJMO HRVATSKU”,  30. rujna 2015  u Zagrebu u organizaciji agencije Infiniti komunikacije.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.