Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

“Hrvatska je uspavana ljepotica”

Hrvatska je kao uspavana ljepotica, zadnji je trenutak da se probudi, ili će spavati još sto godina. Živimo u vremenu promjena i ne pobjeđuju najpametniji, nego najbrži. Ono što je izazov za kompanije , kao i za države je pretvoriti neizbježnu  promjenu u progres, jer promjena je neminovna. Međutim ,ako nije planirana i promišljena, najčešće je na lošije”, naglasio je dr. ekonomije Jose Manuel Torres  na konferenciji za medije, najavljujući tako sljedeću konferenciju ”Ubrzajmo Hrvatsku”, koja će biti održana u rujnu ove godine.

Naime, Jose Manuel Torres, jedan je od vodećih europskih, ali i svjetskih  eksperata u sferi poslovne edukacije  i već godinama uspješno implementira koncept ”Planiraj svoj uspjeh”, kao licencirani model  koji uspješno mijenja i eksponencijalno ubrzava poslovanje, kako malih i srednjih tvrtki, multinacionalki,  ali  i lokalnih sredina i javne uprave. Stoga je u organizaciji agencije Infiniti komunikacije održao u zagrebačkom hotelu Hilton u četvrtak, 18. lipnja predavanje pred mnoštvom zainteresiranih slušatelja na tu temu.

Torres je inače inžinjer i doktor ekonomije, koji se školovao i  doktorirao u SAD-u , autor je nekoliko poslovnih bestselera,  motivacijski govornik, ali i vrhunski  sportaš  triatlonac, sudionik  nekoliko utrka IRON MEN.

Riječ je o čovjeku ogromnog znanja,  neiscrpne energije i neodoljive karizme, koji  podučava i inspirira neke od vodećih europskih lidera. Njegovo viđenje i koncept promjena koje podučava  kroz platformu ‘‘Planirajte svoj uspjeh”,  međunarodno je priznata metoda, do sada testirana u 300- tinjak vodećih kompanija  diljem svijeta.

Pojedinci  i kompanije, kao i javni  sektor  koji usvoje i primjenjuju poslovni i organizacijski koncept  ovog stručnjaka unutar nekoliko mjeseci  drastično  poboljšavaju poslovanje, a učinkovitost se povećava od 50 do 100 posto.

Stoga je dr. Jose Manuel  Torres ponovo gost u Hrvatskoj na velikoj konferenciji  ”UBRZAJMO HRVATSKU”,  30. rujna 2015  u Zagrebu u organizaciji agencije Infiniti komunikacije.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

No, koje su to konkretno vještine koje sačinjavaju kvalitetnog lidera? 

Upravljanje biznisom

Danas, u doba sve češćih promjena, ključno je poznavati različite vještine kako biste od različitih ljudi dobili ono najbolje, ista situacija je i sa...

Edukacija

O vrućoj jeseni svakako će biti govora i na tradicionalnom Liderovom skupu Dan velikih planova, koji će se 21. rujna održati u Velikoj kongresnoj...

Ljudski resursi

Snažan vođa je vizionar koji ohrabruje druge, potiče ih da sami preuzimaju odgovornost i budu kreativni.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.