Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Plava Laguna donirala 300.000 kuna fondu za pomoć za obnovu nakon potresa

Plava Laguna donirala je 300.000 kuna fondu za pomoć za obnovu nakon potresa, namijenjenih za sanaciju štete u Sisačko- moslavačkoj županiji.

plava laguna

Plava Laguna donirala je 300.000 kuna fondu za pomoć za obnovu nakon potresa, namijenjenih za sanaciju štete u Sisačko- moslavačkoj županiji te drugim područjima pogođenim razornim potresima koji su zadesili Hrvatsku ovih dana.

“Odmah smo nakon potresa kontaktirali kolegice i kolege, naše radnike s područja pogođenih potresima, provjerili kako su i kako im najbolje možemo pomoći. U okviru akcije Ministarstva turizma i sporta, Kamping udruženja Hrvatske te Hrvatske udruge turizma odmah smo pripremili 15 mobilnih kućica za ugrožena područja i aktivno sudjelovali u procesu dopreme da kućice dobiju najpotrebitiji u što skorijem roku te smo također osigurali smještaj za nekolicinu naših radnika koji su željeli doći u Istru. Suosjećamo najdublje sa svima koji su u ovom nizu potresa izgubili nekog od svojih najmilijih ili pak dom u kojem žive ili pretrpjeli značajnu materijalnu štetu”, ističe predsjednik Uprave Plave Lagune Dragan Pujas.

Financijska donacija uplaćena je na račun otvoren u Državnoj riznici budući da vjeruju kako će Vlada RH na najbolji mogući način prepoznati gdje je najpotrebnije usmjeriti taj novac.

“Kao društveno odgovorna turističko ugostiteljska kompanija s dugom tradicijom, smatramo da samo zajedništvom i solidarnošću svih dionika u društvu možemo prevladati ovakve trenutke”, zaključuju u Plavoj Laguni.

Preporučujemo

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.