Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Počeo je regionalni sajam poslova – sad je pravo vrijeme za (bolji) posao!

Pandemija COVID-19 omogućila je radnicima da preispitaju svoju karijeru, radne uvjete i dugoročne ciljeve.

The Great Resignation ili kako ga još zovu Big Quit trend je među zaposlenicima koji dobrovoljno napuštaju svoja radna mjesta, kao odgovor na pandemiju COVID-19. Ovaj je trend naveliko poznat u Americi gdje je poprimio velike razmjere, a na mala vrata stigao je i u Europu.

Pandemija COVID-19 omogućila je radnicima da preispitaju svoju karijeru, radne uvjete i dugoročne ciljeve. Dok su mnogi poslodavci pokušavali zaposlenike vratiti u urede, radnici su željeli slobodu rada od kuće koja im je dana tijekom pandemije. S radom na daljinu došla je i fleksibilnost u radu, što je bio primarni razlog traženja novog posla većine onih koji su dali otkaz. Osim toga, mnogi radnici, osobito u mlađim skupinama, nastoje postići bolju ravnotežu između posla i života.

Prema studiji tvrtke Adobe, egzodus pokreću milenijalci i pripadnici generacije Z, za koje je veća vjerojatnost da će biti nezadovoljni svojim radnim mjestom.

Ukoliko ste i vi jedan od njih ili želite biti dio tog pokreta, sada je pravo vrijeme za pronalazak (boljeg) posla!

Na Sajmu vas očekuje više od 1000 oglasa za posao

Sinoć, točno u ponoć, krenuo je Regionalni sajam poslova.

Od 13. do 20. listopada svi posjetitelji sajma, na adresi https://hr.regionalnisajamposlova.com/ mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta koje predstavlja više od 150 izlagača iz Hrvatske i regije sa preko 1000 oglasa za posao!

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

Prednosti sajma

Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje 1 dan i zahtjeva dolazak na određenu lokaciju, naš sajam možete posjetiti iz bilo kojeg kutka na zemlji, kad god to Vama odgovara!

Na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o tvrtki, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Svim posjetiteljima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje životopise, molbe za posao ili profil koji već imaju na portalu MojPosao te dođu na sajam. Za prijavu na oglase potrebni su vam jedino internet i životopis, čak ne trebate imati profil na MojPosao, s obzirom na to da smo prijave omogućili svima, bez obzira jesu li naši korisnici ili ne!

Spektar oglasa koje možete pronaći na sajmu je zaista širok. Ako želite promijeniti život, a ne samo karijeru, posjetite štand Austrian Business Agency. Vašu karijeru nastavite graditi u mladoj modernoj banci kao što je OTP banka, ili pak postanite dijelom IKEA-ine uspješne priče. Za one tehničkog usmjerenja tu su Maurer Electronics Split i Strabag, ovisno o željama i usmjerenjima.

Bilo da ste bez iskustva ili tražite pozicije koje bi bile iduća stepenica u karijeri, sigurni smo da ćete na Sajmu pronaći nešto za sebe.

Tvrtke izlagači na Sajmu su: OTP banka, IKEA, Austrian Business Agency, Strabag,

Maurer Electronics Split, Transcom, SPAR, dSPACE, JYSK, Konzum, Zubak Grupa, Prima namještaj, Vertiv, Sinusmatik, Print Grupa, TEDi poslovanje, Amplexor, Studenac, Telemach, City Connect, Dremo Personaldienstleistung GmbH, System-Logistik GmbH, British American Tobacco, ADAPT electronic CRO, Jadranka turizam, Wiener osiguranje, Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, Henkel, TIS Grupa, Ematec, Hella, Scalable Global Solutions, Framos Technologies, Metro, CPL Solutions, Atron, LTH Grupa, Coca-Cola HBC Hrvatska te MojPosao.

Posjetite sajam od 13. do 20. listopada na https://hr.regionalnisajamposlova.com/ i pokrenite karijeru u pravom smjeru!

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan.

Lifestyle

Posla ima previše, plaće su manje, otkazi su postali kao dobar dan, a tenzije zbog situacije, k tome dodajte i globalnu situaciju pandemije, neminovne...

Novosti

Najveća odluka koju kompanija donosi upravo ona o imenovanju menadžera.

Poduzeća

Grad Zagreb i Zagrebačka županija već su više godina gospodarski predvodnici po pitanju prihoda, broja zaposlenih i neto plaća.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.