Počeo je Sajam Sezonskih Poslova

Do 10. travnja u ponoć održava se online Sajam Sezonskih Poslova sezonac.hr na web adresi https://2019.sezonac.hr/.

Zbog sve uspješnijih turističkih sezona, u proljeće se naglo povećava potreba za dodatnim djelatnicima, ne samo u kategoriji Turizma već i ostalim kategorijama kao što su Prodaja (Trgovina), Promet, transport, pomorstvo te Zaštita. U odnosu na 2017. godinu, u 2018. godini broj oglasa za sezonska radna mjesta porastao je za čak 49%.

S druge strane, sve je više posloprimaca koji su spremni raditi sezonski. U 2018. godini 27% posloprimaca više nego godinu ranije označilo je da su spremni raditi sezonski.

Uzevši u obzir da broj prijava na oglase pada iz godine u godinu, a s ciljem bržeg, jednostavnijeg i pravovremenog zapošljavanja upravo sezonskih djelatnika, MojPosao portal organizira online Sajam Sezonskih Poslova.

Ponuda poslova: prodavača do vozača

U osam dana trajanja, sve zainteresirane očekuju vodeći trgovački lanci koji zapošljavaju na pozicijama od prodavača, prodajnog predstavnika, punjača, skladišnog radnika do i vozača, ali i Jadranka Grupa koja traži turističke djelatnike (čistača, recepcionara, konobara, radnika na bazenu). Potpunu ponudu oglasa za radna mjesta možete vidjeti ovdje.

Sajam je online dostupan (računala, tableta, mobitela), stoga je prijava na oglase jednostavna – putem kratkog obrasca, a postoji i mogućnost chata s poslodavcima.

Tvrtke izlagači koji zapošljavaju na Sajmu su: Jadranka Grupa, Dukat d.d., Jamnica plus d.o.o., Kaufland Hrvatska k.d., Konzum plus d.o.o., Lidl Hrvatska, Metro Cash&Carry d.o.o.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o tvrtki, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Podijeli

Odgovori

Top