Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Sajam sezonskih poslova na Zagrebačkom velesajmu

“Udruga Zagreb za mene, poziva sve mlade, studente i učenike te sve nezaposlene da posjete Cro Summer Job u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma od 9. do 12. svibnja”, istaknula je Maja Uhoda, članica Udruge.

"Udruga Zagreb za mene, poziva sve mlade, studente i učenike te sve nezaposlene da posjete Cro Summer Job u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma od 9. do 12. svibnja", istaknula je Maja Uhoda, članica Udruge.

“Udruga Zagreb za mene, poziva sve mlade, studente i učenike te sve nezaposlene da posjete Cro Summer Job u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma od 9. do 12. svibnja”, istaknula je Uhoda.

Udruga `Zagreb4me` drugu godinu zaredom u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom organizira Sajam sezonskih poslova u sklopu sajma turizma CroTour 2012.  Članica Udruge Maja Uhoda, pojasnila je kada i gdje treba doći…

Cro Summer Job održava se već drugu godinu za redom. Cilj je smanjiti nezaposlenost u našoj zemlji, koja se popela na više od 350.000 ljudi bez posla.  “Trenutna nezaposlenost u Hrvatskoj je velika i ekonomska kriza je i dalje prisutna u svim segmentima društva te se na ovaj način doprinosi smanjenju nezaposlenosti mladih i njihovom izravnom izlasku na tržište.”

Sajam traje četiri dana. Svi oni koji dođu, mogu puno toga naučiti. Od toga kako napisati odličan CV, pripremiti se za intervju ili odraditi važan sastanak…

“Neka ponesu svoje životopise, odaberu poslodavce, obave intervjue, pronađu savršen posao te provedu nezaboravno ljeto”, poručila je Maja Uhoda.

Cro Summer Job otvara se sutra u 10 sati u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma, a trajat će do 12. svibnja.

Mediaservis


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.