Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Počinje akcija povoljnih zrakoplovnih karata za daleka odredišta

Zrakoplovna kompanija KLM ove godine nudi sjajan izbor odredišta za sunčani odmor uz odlične popuste na promociji Dream Deals.

Zrakoplovna kompanija KLM ove godine nudi sjajan izbor odredišta za sunčani odmor uz odlične popuste na promociji Dream Deals. Kampanja traje do 24.2.2022., dok je iskoristivost karata do 30.6.2022.

KLM u svom izboru sunčanih odredišta nudi Bali, Punta Canu, Buenos Aires, Jakartu, Limu, Martinique i brojna druga odredišta na kojima se možete opustiti, odmaknuti se od svakodnevnice i uživati u sunčanom vremenu i ponudi koju zanimljiva odredišta na akciji.

Neki od naših prijedloga su:

Bali je otok u Indoneziji, poznat po prelijepoj prirodi, čistom moru i pješčanim plažama. Bali ima bogatu kulturu, a izdvojit ćemo rižine terase i vodene hinduističke hramove. Najbolje ga je posjetiti u proljeće ili ljeto ako ga želite upoznati u punom sjaju.  KLM nudi povratnu kartu s uključenim pristojbama od 5.408,00 HRK.

Aruba je otok u Karibima 25 km sjeverno od Venezuele.  Otok ugodne tropske klime i prekrasne izvorne vegetacije. Posebnu draž otoku daju bujni kaktusi, biljke iz porodice aloe i prepoznatljivi obrisi drveća Divi-Divi. Na Arubu možete otputovati od 6.170,00 HRK.

Martinique je francuski raj na Karibima. Zeleni otok prepun tropskih vrtova, polja banana i životinja. Idealan je za jedrenje, a ako i ronite, tu ćete naići na divne koralje i zanimljiv podvodni svijet. Na putovanje se možete odlučiti za cijenu od 5.268,00 HRK.

Rio de Janeiro – Bilo da želite provesti aktivan odmor, zabavljati se duboko u noć ili istraživati predivnu prirodu Rio de Janeiro je zasigurno dobar odabir. Cijena povratne karte već od 4.661,00 HRK.

Link na ostala odredišta možete pogledati na: https://dream.klm.com/hr_en

Polasci iz Zagreba s presjedanjem u Amsterdamu (KLM) ili Parizu (Air France).

*cijene su informativne i podložne promjenama.

Pročitajte još:

Novosti

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža nizozemska zrakoplovna kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

Poduzeća

Tradicionalno se za KLM rođendan predstavlja i nova Delftware minijatura kućice.

Ekonomija

Ovo je drugo odredište KLM-a u Hrvatskoj prema kojem će zrakoplovna kompanija KLM prometovati i u zimskom redu letenja.

Poduzeća

Ove jeseni, je nizozemska zrakoplovna kompanija KLM Royal Dutch Airlines  odlučila obradovati putnike iz Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.