Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Počinju prijave za Accounting Battle 2021.!

Accounting Battle je natjecanje iz područja računovodstva koje organizira eSTUDENTov tim Računovodstvo i financije u suradnji s gospodarskom i akademskom zajednicom, a odvija se tijekom ožujka i travnja te se sastoji od tri kruga.

Oduvijek vam je bilo zanimljivo računovodstvo i smišljanje kreativnih rješenja za računske probleme? Tražite priliku da se dokažete u području u kojem ste uvijek briljirali? Vašem životopisu potrebno je nešto što će vas istaknuti među ostalima? Accounting Battle prava je prilika za vas! Prijave su otvorene od 1.3 sve do 10.3.2021. Što čekate, prijavite se na ovogodišnji Accounting Battle!

Što je Accounting Battle?

Accounting Battle je natjecanje iz područja računovodstva koje organizira eSTUDENTov tim Računovodstvo i financije u suradnji s gospodarskom i akademskom zajednicom, a odvija se tijekom ožujka i travnja te se sastoji od tri kruga. Natjecatelje koji prođu u treći krug očekuje simulacija sastanka s klijentima kroz koje će imati priliku iskusiti čari poslovnog svijeta. Prvi krug natjecanja održat će se online, drugi ovisno o epidemiološkoj situaciji online ili uživo, a treći krug te završnica će se održati uživo. Ovogodišnji premium partner natjecanja je tvrtka  Infokorp.

Na ovom natjecanju studenti imaju priliku pokazati sve svoje kompetencije i sposobnosti pri rješavanju problema koje će zadati partnerska poduzeća, ali i iskustvo rada s pravim poduzećem. Osim samog iskustva sudjelovanja u natjecanju, možete osvojiti vrijedne nagrade: za prvo mjesto je 5000 kn, drugo 3000 kn te za treće 1000 kn.

Prijavite se još danas!

Ako Vas zanima nešto više o Udruzi, posjetite web, Instagram ili Facebook, te ukoliko želite dobivati vijesti iz eSTUDENTa, pretplatite se na newsletter.

Preporučujemo

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.