Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Poduzetnicima rok za reguliranje poreznog duga 23. rujna

Poduzetnici koji imaju porezni dug mogu podnijeti zahtjev za njegovo reguliranje do 23. rujna, priopćila je danas Porezna uprava Ministarstva financija.

Poduzetnici koji imaju porezni dug mogu podnijeti zahtjev za njegovo reguliranje do 23. rujna, priopćila je danas Porezna uprava Ministarstva financija.

„Obavještavamo porezne obveznike da rok za podnošenje zahtjeva za plaćanje poreznog duga sukladno Zakonu o naplati poreznog duga uzrokovanog gospodarskom krizom („Narodne novine“ broj 94/2013) istječe 23. rujna 2013. godine“, navodi se u obavijesti.

Obrazac zahtjeva za pravne i fizičke osobe objavljen je na webu Porezne uprave, a može se podići i u njezinim ispostavama.

U Poreznoj upravi pozivaju porezne obveznike da se radi reguliranja plaćanja duga jave u nadležnu ispostavu.

Na listi poreznih dužnika, objavljenoj u srpnju na internetskim stranicama Ministarstva financija, pravnih osoba koje državi pojedinačno duguju više od 300.000 kuna poreza i doprinosa nalazilo se ukupno 5.248 poduzeća, čija su ukupna dugovanja oko 8,76 milijardi kuna.

Na popisu fizičkih osoba koje obavljaju djelatnost (obrtnici), a koji državi duguju više od po 100.000 kuna, bilo je 10.543 osoba, a njihov dug iznosio je 3,79 milijardi kuna.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.