Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Pojačanje upravljačkog tima Stanić Grupe

Andrej Bele pridružuje se Zoranu Mabiću na čelu kompanije Stanić Beverages.

Zbog dinamičnog razvoja poslovanja Stanić Grupe, planiranih akvizicija te budućih strateških planova, na čelo upravljačkog tima Stanić Beveragesa dolazi Andrej Bele.

Andrej Bele će obnašati funkciju predsjednika Uprave Stanić Beveragesa te će biti odgovoran za ukupni proizvodni programa Stanić Grupe i zajedno sa Zoranom Mabićem, novim dopredsjednikom Uprave Stanić Beveragesa odgovornim za distribuciju i prodaju, raditi na razvoju i unaprjeđenju ukupnog poslovanja tvrtke Stanić Beverages.

U Stanić Beverages, Andrej Bele dolazi s pozicije generalnog direktora strateške jedinice Kava unutar Atlantic Grupe, a u svojoj bogatoj poslovnoj karijeri radio je u više vodećih kompanija na tržištu prehrambene industrije poput Droge Kolinske, Žita te u hotelskom poduzeću Rogaška Slatina.

Andrej Bele svojim znanjem, iskustvom, ekspertizom i visokom motiviranošću uvelike će doprinijeti daljnjem unaprjeđenju strateškog poslovanja Stanić Beveragesa.  

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.