Poklanjamo vam knjigu ”Sto faca i Aca”

Poklanjamo vam knjigu ”Sto faca i Aca”

U Novinarskom domu u utorak, 17. rujna održana je promocija treće knjige Aleksandra Stankovića “Sto faca i Aca”. Voditelji promocije bili su Miroslav Ćiro Blažević, Mani Gotovac i Emir Hadžihafisbegović koji su svojim provokativnim pitanjima i duhovitim dosjetkama dodatno začinili atmosferu. U prepunoj dvorani tražila se stolica više, a među uzvanicima našli su se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Severina, Stankovićeve kolegice i kolege s HTV-a Mirna Zidarić, Nevena Rendeli, Maja Sever, Robert Zuber, Zoran Šprajc…

Nakon gotovo 550 emisija “Nedjeljom u 2″, najdugovječnijeg i najprovokativnijeg političkog talk-showa u Hrvatskoj, novinar i urednik HTV-a Aleksandar Stanković u svojoj novoj knjizi “Sto faca i Aca” priča priču o događajima prije i poslije emisije, susrete s gostima, anegdote.

S tom svrhom odabrao je stotinjak gostiju te je susrete s njima uobličio u formu kratkih priča. Ne treba posebno isticati da je Stanković svoju verbalnu britkost i misaonu dovitljivost uspio zadržati i u pisanoj formi.

Na samoj promociji Stanković je pročitao i par najdražih priča, među kojima se našla i ona o prijateljstvu s Milkom Babović, koja je istu ponosno odslušala iz publike. Istaknuo je da, iako vrlo često u svojoj emisiji ugošćuje političare, zapravo baterije puni razgovarajući s gostima iz drugih branši, a kao jednu od najdražih emisija naveo je onu u kojoj je ugostio profesora Predraga Matvejevića.

Za sam kraj, voditelji su Stankovića iznenadili perikom i zamolili ga da ju stavi i pokaže se u “retro izdanju”, što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih.

Knjigu ‘Sto faca i Aca’ izdao je V.B.Z., a dostupna je u knjižarama i na kioscima Tiska.

OSVOJITE KNJIGU

V.B.Z. vam poklanja 1 primjerak knjige ‘Sto faca i Aca’, autora Aleksandra Stankovića.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom FACA  te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, broj mobitela i svoju punu adresu.

O čemu Aleksandar Stanković priča u svojoj novoj knjizi ‘Sto faca i Aca’?

Vaše prijave primamo do srijede, 25. rujna 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Podijeli

Odgovori

Top